#Обличчя_Харкова Вікторія Суліма – керівниця велоцентру, яка стала волонтеркою

31 серпня 2022 14:08

У мирний час Вікторія Суліма керувала харківським Велоцентром, займалася орагіназією тренувань, плануванням та проведенням спортивних і благодійних заходів. З початку березня жінка очолює кілька волонтерських штабів, які допомагають харків’янам в районах найбільшої гуманітарної кризи.

Вікторія Суліма – тендітна жінка, на плечах якої лежить велика відповідальність. Сьогодні вона керує п’ятьма волонтерськими штабами у Харкові, шукає для них постачальників гуманітарної допомоги, нагалоджує логістику, керує розподілом товарів. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Вікторії вдалося попрацювати і з європейськими благодійними фондами, і з українськими, серед яких, наприклад, БФ відомого шоумена Сергія Притули.

Разом із командою Суліма допомагає ВПО, малозабезпеченим харківським родинам, сім’ям із дітьми, тим, хто через війну втратив роботу та іншим соціально незахищеним категоріям містян. На Салтівці, Баварії та ХТЗ вони роздають памперси, засоби особистої гігієни, доросле і дитяче харчування, медикаменти. Допомагають і тваринам. Так, від початку березня волонтери розподілили між домашніми улюбленцями харків’ян більше 45 тон корму для котів і собак.




Новини в тему

03 серпня 2023
#Обличчя_Харкова Катерина Садурська – фрідайверка, яка встановлює світові рекорди і розповідає про війну в Україні
17 лютого 2023
#Обличчя_Харкова Сергій Бабін – віцепрезидент федерації повітроплавання, який став волонтером
16 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Володимир Левін – заслужений тренер України з військово-спортивних багатоборств, який став волонтером
09 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Міський клуб карате “Фудокан” допомагає ВСУ і теробороні боронити Харків
29 липня 2022
#Обличчя_Харкова Аюна Морозова – директорка спортшколи з плавання, яка стала добровольцем ТрО
Інформаційні платформи