#Обличчя_Харкова Сергій Бабін – віцепрезидент федерації повітроплавання, який став волонтером

17 лютого 2023 13:55

Віцепрезидент ГО “Харківська обласна федерація повітроплавання” Сергій Бабін від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну активно займається волонтерством.

З 24 лютого представники харківської спортивноі спільноти активно допомагають військовим і цивільним, спільними зусиллями наближаючи перемогу. Не виключення і Харківська обласна федерація повітроплавання. На чолі з віцепрезидентом Сергієм Бабіним колектив ГО перекваліфікувався на волонтерів. Так, команда однодумців допомагала переселенцям, мешканцям Харкова та області продуктами харчування та гігієнічними наборами. Завдяки співпраці з різними благодійними фондами роздали понад 20 тон “гуманітарки”.

Допомогали спортсмени маленьким харків’янам (закупили і роздали більше 200 паривзуття), медикам та їхнім пацієнтам. Так, для 7-го пологового будинку та обласного перинатального центру Бабін з командою закупили термоси, ліхтарики, постільну білизну, бактерицидні лампи, побутову техніку і посуд. Міський дитячий хоспіс забезпечували продуктами і засобами гігієни, а у 6-й інтернат для дітей із вадами слуху доставили різдвяні подарунки від дітей Берліну. Завдяки зусиллям Бабіна, його команди та європейським благодійникам, волонтери закупили і передали генератори в реабілітаційні санаторії “Роща”, “Ялинка” і “Високий”.

Дякуємо, шо працюємо разом!

Все буде спорт! Все буде Харків! Все буде Україна!




Новини в тему

03 серпня 2023
#Обличчя_Харкова Катерина Садурська – фрідайверка, яка встановлює світові рекорди і розповідає про війну в Україні
31 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Вікторія Суліма – керівниця велоцентру, яка стала волонтеркою
16 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Володимир Левін – заслужений тренер України з військово-спортивних багатоборств, який став волонтером
09 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Міський клуб карате “Фудокан” допомагає ВСУ і теробороні боронити Харків
29 липня 2022
#Обличчя_Харкова Аюна Морозова – директорка спортшколи з плавання, яка стала добровольцем ТрО
Інформаційні платформи