#Обличчя_Харкова Володимир Левін – заслужений тренер України з військово-спортивних багатоборств, який став волонтером

16 серпня 2022 09:06

Президент Федерації військово-спортивних багатоборств Харківської області та Міжнародної організації MSAC, ЗТУ Володимир Левін під час війни допомагає військовим та найбільш вразливим категоріям населення.

Володимир Левін – людина, яка і про спорт, і про військову справу знає не з чуток. Він очолює обласну Федерацію військово-спортивних багатоборств, до війни організовував у Харкові міжнародні змагання і турніри, особисто тренував дорослих і дітей (виховав більше 20 титулованих спортсменів), займався патріотичним вихованням молоді.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Левін зі своєю командою співпрацює з різними волонтерськими організаціями. Разом вони надають гуманітарну допомогу військовослужбовцям та найбільш вразливим категоріям населення, які залишаються на території Харкова та області: людям похилого віку, інвалідам, самотнім матерям з неповнолітнім або новонародженим дітьми, а також внутрішньо переміщеним особам. Волонтери розвозять продуктові та гігієнічні набори по різних районах міста, а також у Зміїв, Мерефу, Безлюдівку, Лизогубівку, Старий Салтів, Молодову та інші населені пункти, які знаходяться неподалік лінії розмежування.

Окрім цього Володимир Левін разом з організаціями "Iniciativa-S" та "Чисте довкілля Слобожанщини" евакуювали із зон бойових дій 80 дітей. Малечу безкоштовно відправили на реабілітацію й оздоровлення у спортивний табір на Закарпатті.

Окрім волонтерства, Левін веде інформаційну війну проти агресора: активно доводить інформацію про події в Україні до міжнародній спортивної спільноти.

"Понад 100 спортсменів та тренерів федерації військово-спортивних багатоборств Харківської області знаходяться у лавах ЗСУ і ТрО. Зараз вони мужньо виконують свій обов’язок та боронять нашу Україну. Інші займаються волонтерством. Разом ми сила! Тому Харків вистоїть, а Україна обов’язково переможе!", – відзначив Левін.




Новини в тему

03 серпня 2023
#Обличчя_Харкова Катерина Садурська – фрідайверка, яка встановлює світові рекорди і розповідає про війну в Україні
17 лютого 2023
#Обличчя_Харкова Сергій Бабін – віцепрезидент федерації повітроплавання, який став волонтером
31 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Вікторія Суліма – керівниця велоцентру, яка стала волонтеркою
09 серпня 2022
#Обличчя_Харкова Міський клуб карате “Фудокан” допомагає ВСУ і теробороні боронити Харків
29 липня 2022
#Обличчя_Харкова Аюна Морозова – директорка спортшколи з плавання, яка стала добровольцем ТрО
Інформаційні платформи