У Харкові відбувся Фестиваль спорту

12 вересня 2021 09:12

Восьмий спортивний фестиваль "Kharkiv Sport City", приурочений до Дня фізкультури і спорту, пройшов у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького.

На центральній алеї парку було представлено понад 100 спортивних організацій, федерацій та клубів міста. Харків'яни побачили показові виступи з черліденгу, акробатичного рок-н-ролу, художньої гімнастики, дзюдо, карате та різних фітнес-напрямків. Також гості свята змогли спробувати себе у різних видах спорту, випробувати силу і спритність на тренажерах, взяти участь у конкурсах і спортивному квесті, а також отримати призи.

У відкритті спортивного фестивалю взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він привітав усіх присутніх із Днем фізичної культури і спорту та зазначив, що харків'яни регулярно доводять свою першість на спортивних змаганнях найвищого рівня.

"Всі знають, що Харків - це спортивне місто. Наші чудові досягнення на Олімпійських та Паралімпійських іграх, проведення наймасштабнішого спортивного фестивалю - все це ще раз підкреслює, що у Харкові модно бути спортивним. Яким би видом спорту ви не займалися, пам'ятайте, що ви - харків'яни, що ви - модні, спортивні та найкрутіші", - зазначив Терехов.

Також секретар міськради підкреслив, що у Харкові реалізуються проєкти, спрямовані на розвиток всіх видів спорту. Зокрема, до кінця цього року розпочнуть будівництво льодової арени, а в наступному році - унікального урбан-центру, який може стати найбільшим у Східній Європі.




Новини в тему

19 грудня 2023
Запрошуємо на "Дитячі різдвяні розваги"
20 вересня 2023
Kharkiv Sport City шукає волонтерів
21 липня 2023
У Харкові відбувся Фестиваль робототехніки
18 липня 2023
Запрошуємо на Фестиваль робототехніки
23 травня 2023
На Харківщині для дітей і підлітків провели патріотичну військово-спортивну гру
30 cічня 2023
У ТРЦ “Нікольський” відбулося відкрите тренування Kharkiv Sport City
26 cічня 2023
У Харкові пройде освітньо-спортивний проєкт “Енциклопедія спорту”
21 cічня 2023
У ТРЦ “Нікольський” відбудуться відкриті тренування Kharkiv Sport City
31 грудня 2022
Спортивні підсумки 2022 року
20 грудня 2022
На Харківщині пройшов хореографічний фестиваль “Велика країна 2022”
Інформаційні платформи