Спортивні підсумки 2022 року

31 грудня 2022 10:28

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради дякує всім за плідну співпрацю і участь у наших проєктах.

Цей рік був, мабуть, найскладнішим у житті Харкова і України в цілому. Повномасштабна війна внесла корективи у нашу роботу, спортивне життя міста та й у життя всіх українців. Але ми не здалися, не зупинилися і продовжили робити все можливе для розвитку спорту у Харкові, для популяризації здорового способу життя та залучення якомога більшої кількості городян до активних занять фізкультурою.

Так, у 2022 році наша команда провела чимало онлайн та офлайн заходів, які об’єднали юних і титулованих спортсменів, тренерів, представників спортивних федерацій та організацій міста, фахівців фітнес-індустрії.

До Дня фізкультури та спорту Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту був проведений онлайн-відеоконкурс. Серед десятків робіт ми обирали найкращих авторів, які отримали подарунки від Управління та відділення НОК у Харківській області.

Також у вересні наша команда провела тритижневі тренування Kharkiv Sport City – онлайн-марафон, організований для того, щоб під час війни харків’яни і всі бажаючі українці мали змогу безкоштовно підтримувати гарну фізичну форму. Тричі на день десятки учасників займалися з найкращими харківськими тренерами різних спортивних напрямків: бігу, функціонального тренінгу, пілатесу, боксу, стретчінгу, МФР (міофасциальний реліз), дитячого тренінгу та футболу.

Марафон передбачав консультації психолога і дієтолога-нутриціолога. Пишаємося, що цей проєкт зібрав багато учасників з усіх куточків України. Відео з тренуваннями набрали більше 20 000 переглядів!

У жовтні проходили ранкові безкоштовні онлайн-тренування "Прокидайся з чемпіонами". Сотні небайдужих до фізкультури та здорового способу людей мали змогу зарядитися бадьорим настроєм на цілий день.

Онлайн-конкурс “Дякую Герою”, який проходив у жовтні на честь Дня захисників України, залучив дітей-спортсменів та всіх бажаючих до привітань воїнів із державним святом. Найкращі малюнки та листи з-понад 360 робіт ми передали на передову.

З 10 по 13 листопада у польському Торуні під патронатом Харківського міського голови Ігоря Терехова відбувся міжнародний благодійний "Хокейний Байрактар". У заході взяли участь команди з Мексики, Великобританії, Польщі, Чехії, України, Литви, Фінляндії та Швеції. організатори заходу мали на меті зібрати 5 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу для харків’ян, пожежні машини та карети швидкої допомоги.

Також у листопаді разом із однією найпопулярніших фітнес-експерток Харкова Мариною Собко ми провели курс онлайн-лекцій “Анатомія фізкультури”. У заході взяли участь тренери, харків’яни та всіх охочих, які захоплюються фітнесом, і здоровим способом життя.

Спільно з обласним представництвом Української федерації скандинавської ходьби Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту провело онлайн-курс лікувально-профілактичних занять “Здорова спинка”, направлений на покращення правильної постави у дітей, які у зв’язку з воєнними діями в Україні змушені вчитися у школах у режимі онлайн, багато часу проводити сидячи, а також втратили змогу відвідувати спортивні гуртки та секції.

Для людей похилого віку наша команда провела онлайн-курс лікувально-профілактичних занять скандинавською ходою “Крок здоров’я”. А для міських терцентрів закупили пів сотні палок для занять цим видом фізичної активності, щоб пенсіонери могли без перепонів займатися спортом.

У грудні у Харкові пройшла гала-зустріч представників спортивних федерацій та організацій. У рамках заходу були підбиті підсумки 2022 року. Найкращим спортсменам та тренерам, а також спортсменам, які зайнялися волонтерством та вступили до лав ЗСУ, вручили Подяки міського голови. Також представники спортивних федерацій та організацій Харкова прослухали лекції на актуальні у воєнний час теми.

16 грудня у “Art Area “ДК” відбувся традиційний фестиваль “Битва Харкова”. Брейкери міста обрали найкращого бібоя та бігерл у чотирьох номінаціях. Також у рамках фестивалю пройшли онлайн-битви, у яких взяли участь понад 100 учасників із різних куточків нашої країни.

І на цьому команда Управління менеджменту і маркетингу в сфері спорту зупинятися не збирається! Ми готуємо для Вас багато цікавого у новому 2023 році. Тож залишайтеся з нами та слідкуйте за анонсами!

Все буде спорт! Все буде Харків! Все буде Україна!




Новини в тему

20 вересня 2023
Kharkiv Sport City шукає волонтерів
23 травня 2023
На Харківщині для дітей і підлітків провели патріотичну військово-спортивну гру
26 cічня 2023
У Харкові пройде освітньо-спортивний проєкт “Енциклопедія спорту”
21 cічня 2023
У ТРЦ “Нікольський” відбудуться відкриті тренування Kharkiv Sport City
01 грудня 2022
Приєднуйтесь до онлайн-трансляції гала-зустрічі “Kharkiv Sport City”
14 вересня 2022
Визначені переможці відеоконкурсу до Дня фізкультури та спорту
10 вересня 2022
10 вересня – День фізичної культури і спорту
09 вересня 2022
Триває відеоконкурс до Дня фізкультури та спорту
29 липня 2022
Тренування та старти онлайн. Харківський спорт переходить на новий формат
19 липня 2022
Сьогодні – день тренера
Інформаційні платформи