Тренування та старти онлайн. Харківський спорт переходить на новий формат

29 липня 2022 09:05

Війна не повинна заважати спортивним клубам і федераціям Харкова працювати і проводити заходи.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну багато спортивних клубів, тренерів та їхніх вихованців перейшли на онлайн-тренування. Адже, нажаль, в нових реаліях або так, або взагалі ніяк. До того ж дистанційний фітнес-коучинг ще з часів коронавірусу користується популярністю навіть у професійних спортсменів.

Тренери ж, які займаються з дітьми та дорослими онлайн, одноголосно стверджують, що заняття фізичними вправами під час війни дають можливість емоційно розвантажитися. Адже спорт – це основна профілактика важких психологічних станів, які переживає людина під час воєнних дій.

До того ж, онлайн тренування – прекрасний спосіб для тих, хто їх проводить, стати лідером думок, бути впізнаваним у спортивному світі Харкова та за його межами, створити власний бренд та просувати його під час і після завершення війни.

Однак, саме по собі онлайн тренування не може носити масовий характер. А ось онлай старти – цілком. Тож закликаємо представників спортивних шкіл, клубів та федерацій міста обов’язково спробувати такий формат у своїй роботі. Онлайн забіги, челленджі з віджиманнь, підтягувань чи запливів протягом певної кількості днів або на час можуть заохотити велику аудиторію повернутися до спорту, щоб відновити гарну фізичну форму або навіть зібрати кошти на підтримку ЗСУ або волонтерів.

Обовязково переходите за активними посиланнями і надихайтеся досвідом тих, хто вже працює онлайн. Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту гарантує Вам всебічну інформаційну підтримку. Також чекаємо на тих, хто має цікаві ідеї стосовно проведення онлайн тренувань та заходів. Звязок із нами тут

Разом переможемо! Все буде Харків! Все буде Україна!

 




Новини в тему

20 вересня 2023
Kharkiv Sport City шукає волонтерів
28 липня 2023
У Центральному парку відбудеться майстер-клас із карате-до
29 травня 2023
Запрошуємо на онлайн тренування з різних видів фітнесу
31 травня 2023
У Харкові пройде соціально-спортивний проєкт "Я зможу!"
23 травня 2023
На Харківщині для дітей і підлітків провели патріотичну військово-спортивну гру
20 травня 2023
У Харкові відбулося відкрите тренування з брейкінгу
06 травня 2023
У Харкові відбулося відкрите тренування з бальних танців
02 травня 2023
Запрошуємо на відкрите тренування з бальних танців
14 квітня 2023
У ТРЦ "Дафі" відбулося відкрите тренування з фігурного катання на роликах
11 квітня 2023
Запрошуємо на тренування з фігурного катання на роликах
Інформаційні платформи