У міськраді нагородили 12-кратних чемпіонів України з регбі-7

14 липня 2021 12:14

Харківський регбійний клуб "Олімп" у 12-й раз виграв чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги, завоювавши 45-й титул у своїй історії. З перемогою спортсменів привітав секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

"Ви - гордість не тільки Харкова, але й усієї України. 45 титулів - феноменальний результат! Завдяки вам і підтримки спонсора "Олімпу" Олександра Ярославського ваш клуб постійно розвивається і демонструє вражаючі успіхи. Бажаю, щоб ця традиція продовжувалася, і ви завжди були тільки першими!" - підкреслив він.

Ігор Терехов вручив гравцям, тренерам і лікарям клубу Почесні грамоти виконкому міськради та Подяки міського голови.

У свою чергу головний тренер регбійного клубу "Олімп" Валерій Кочанов подякував секретарю міськради за надану підтримку.

"Ми раді, коли місто відзначає наші успіхи. Мета нашого клубу - прославити і Харків, і всю Україну за кордоном. Підтримка міста завжди відчувається. Так само нас мотивує і допомагає наш президент Олександр Ярославський. План в новому сезоні у нас один - виграти першість", - розповів Кочанов.

Відзначимо, що регбійний клуб "Олімп" - найтитулованіший в Україні. Він є шістнадцятикратний чемпіоном з регбі-15, дванадцятикратним чемпіоном країни з регбі-7, восьмиразовим володарем Кубка України з регбі-7 і дев'ятикратним володарем Кубка України з регбі-15. Гравці клубу - кадрова основа національної збірної України з регбі, а їхній наставник очолює її тренерський штаб.

Кілька днів тому, 9 липня, харківські "олімпійці" (Олег Косарєв, Володимир Войтов, Олександр Маршуба, Сергій Черняченко, Максим Ковалевський) допомогли збірній країни виграти "бронзу" чемпіонату Європи в другому за престижністю дивізіоні - "Trophy". Змагання відбулися у Будапешті.




Новини в тему

24 березня 2023
Юні харківські боксери готуються до товариського турніру у Познані
04 cічня 2023
У Валках відбувся юнацький турнір з міні-футболу на призи Ігоря Терехова
23 грудня 2022
У Харкові нагородили переможців та призерів змагань з боксу та бойового самбо
01 грудня 2022
У Харкові пройшла гала-зустріч представників спортивних федерацій та організацій
01 липня 2022
Ігор Терехов: База "Металіста" розбита, але нам вдалося врятувати футбольні поля
12 лютого 2022
У Харкові відкрили нову залу для занять боротьбою
12 лютого 2022
У "Локомотиві" відкрили сучасний боксерський клуб
31 cічня 2022
У міськраді нагородили найкращих боксерів Харкова
05 грудня 2021
Терехов: Харків готовий прийняти Суперкубок УЄФА
22 жовтня 2021
У Харкові презентували проєкт Льодової арени
Інформаційні платформи