У Харкові відкрили нову залу для занять боротьбою

12 лютого 2022 19:01

Відруконструйовану залу для занять боротьбою відкрили сьогодні, 12 лютого, на території студентського комплексу НТУ "ХПІ" (вул. Пушкінська, 79/1).

У заході з нагоди відкриття взяли участь
Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова, за підтримки якої цей спортивний соціальний об'єкт було реконструйовано, та Харківський міський голова Ігор Терехов. Спортсменів, які займатимуться у новому залі, привітав борець греко-римського стилю, олімпійський чемпіон 2020 року Жан Беленюк.

Ігор Терехов зазначив, що нову залу відкрили на базі одного із найстаріших вишів міста, де підтримують добрі традиції. Він подякував усім, хто брав участь у реновації приміщення, щоб якомога більше молоді долучалося до спорту та здорового способу життя.

"У Харкові багато уваги приділяють спорту. Сьогодні бути спортивним – круто та модно. Я бажаю всім вам удачі. Боріться до кінця та перемагайте!" – сказав міський голова.

Жан Беленюк подякував тренерам за важку працю, батькам – за підтримку дітей, а представникам влади – за розвиток спорту у місті.

"Великий дар - працювати з дітьми, які тільки прийшли в спорт, щоб полюбити його. Спасибі батькам. Моя мама завжди знаходила слова, які надихали знову йти на тренування. Харківщина завжди була спортивним краєм, Харків – спортивним містом, яке має багато досягнень. Дякуємо всім, хто докладає зусиль, щоб спорт розвивався", - наголосив Жан Беленюк.

Молодим спортсменам чемпіон побажав вірити у свої сили, тренуватись і не забувати про навчання, щоб будувати подальші плани після завершення спортивної кар'єри. Також він зазначив, що Україна має підтримувати своїх учасників Олімпійських ігор та пам'ятати, що вони – найкращі.

Зазначимо, у новому залі зможуть займатись діти незахищених категорій населення.




Новини в тему

20 грудня 2023
У Харкові відбувся турнір з боротьби пам'яті Георгія Манучаряна
19 грудня 2023
Нікітінська виграла Кубок України з вільної боротьби
16 жовтня 2023
У Харкові пройшов дитячий турнір з вільної боротьби до Дня захисників і захисниць України
14 вересня 2023
Харківські борці позмагаються за нагороди ЧС
17 липня 2023
Керімов виграв бронзу рейтингового турніру в Угорщині
24 березня 2023
Юні харківські боксери готуються до товариського турніру у Познані
04 cічня 2023
У Валках відбувся юнацький турнір з міні-футболу на призи Ігоря Терехова
02 вересня 2022
Харків"яни поборються за нагороди планетарного форуму з вільної та греко-римської боротьби
27 липня 2022
Харків’яни представлять Україну на ЧС з вільної боротьби
20 липня 2022
Харківський борець виграв престижний турнір у Польщі
Інформаційні платформи