Триває реєстрація на 4-й сезон соціального спортивного проекту   "Я ЗМОЖУ!"

26 травня 2016 13:45

В 4-му сезоні проекту представлені 6 категорій: «Схуднення», «Crossfit», «Танці», «Танці на льоду», «Скелелазіння», «Стрибок з парашутом».
Як і в минулі сезони проекту «Я зможу!» найпопулярнішою категорією залишається - «Схуднення». У проекті нового сезону візьмуть участь 6 фітнес клубів («Саламандра»«Волна»«Сафари»«Унифехт»«ГТО»«Рекорд»), які відберуть 25 учасників серед жінок і серед чоловіків різних вікових категорій: 16-30 років, 30-50 років та 50+. Обмеження по вазі в даній категорії становить: жінки - від 75 кг, чоловіки - від 85 кг. Крім змагань между участніками в кожній віковій категорії, як і раніше змагаються фітнес-клуби, який з них доб'ється максимальних результатів в схудненні.

Категорію «CrossFit» набирає популярності серед учасників проекту. Даний вид навантажень підійде тим, хто бажає придбати більш спортивні форми, не бояться силових навантажень і нових вправ таких як: віджимання в стійці на руках, бурпі і багатьох інших цікавих вправ. Учасників будуть готувати 7 кращих Кроссфіт-клубів міста («Aventador»«YOD»«М4», «Спортивный стиль»«Сафари»«Унифехт»«King»). Завданням учасників цієї категорії буде виконання комплексу спортивних вправ за максимально короткий час. Кожен фітнес клуб візьме в цій категорії по 10 учасників, які в фіналі об'єднаються в команду і виступлять в фінальних командних змаганнях на майдані Свободи, в рамках спортивної ярмарки «Харків- спортивна столиця».

Категорія - «Танці» для всіх бажаючих пізнати ази сучасної хореографії (Contemporary Dance, Jazz Funk, Lady Style, Hip Hop Choreo, Zumba) в студії танцю «All Stars Dance Centre», бальних танців (латиноамериканська класична програма). «Танці на пілоні» змусить відчути магію танцю на пілоні, пластику і граціозність. У даній категорії представлені 5 шкіл на пілоні Харкова, де досвідчені тренера поставлять танець на пілоні (школа танців «Pole Fly», студія танцю на пілоні «Pole Dance Room, школа танців на пілоні «Belle Four», студія танців «Зефир», школа «Pride Dance»).

Категорія «Танці на льоду» стане цікавою для бажаючих виконати парний танець на льоду. Протягом 3-х місяців досвідчені педагоги РЦ «Шато Ледо» будуть тренувати 10 пар, які будуть відібрані під час кастингу;

Категорія «Скелелазіння» для любителів підкорювати нові вершини. Досвідчені інструктори клубу скелелазіння «Format» допоможуть кожному бажаючому побороти страх висоти і досягти найвищого піку вершини.

Категорія «Стрибок з парашутом» для любителів екстриму, якщо ви втомилися від повсякденності і буденності життя, то вам сюди, скажений адреналін, невимовні емоції вам забезпечені. Вас чекають інструктора - чемпіони світу з парашутного спорту!
Реєстрація на проект проходить в період з 18 травня серпня по 1 червня 2016 року. Проект триває 3 місяці (червень, липень, серпень).

Фінали категорій «Схуднення» і «Crossfit», а також нагородження переможців інших категорій відбудуться 10 вересня на майдані Свободи в рамках спортивної ярмарки «Харків - спортивна столиця».

Кількість учасників обмежена!

Умови реєстрації:

  • Необхідно заповнити заявку на участь у проекті і угоду про відповідальність;
  • Принести заповнену заявку за адресою: м Харків, пл. Конституції, 7, 1-й пов., К. 11 (станція метро «Площа Конституції») з 9:00 до 18.00 (в п'ятницю до 16.45), перерва на обід з 13:00 до 13.45. Вихідні: субота і неділя.

Перша зустріч всіх учасників проекту відбудеться 9 червня о 19.00 в приміщенні ККЗ «Україна» (м.Харків, вул. Сумська, 35, сад Шевченка), де всі учасники зможуть ознайомитися з графіком тренувань, отримати додаткову інформацію про формат проекту, заходи, які будуть проходити протягом проекту, а також поспілкуватися з учасниками попередніх сезонів.

 

Нагадаємо, що в даному проекті можуть взяти участь всі бажаючі, які хочуть довести собі «Я зможу!», Незалежно від статі, віку і фізичної підготовки. Якщо Ви ставите перед собою мету і досягаєте її, не зупиняючись на півдорозі; хочете схуднути, поліпшити свої параметри тіла і Вам подобається азарт змагань - тоді проект «Я зможу!» для Вас! У 3-му сезоні взяло участь понад 1200 учасників у різних спортивних категоріях.




Новини в тему

13 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Crossfit" проекту «Я ЗМОЖУ!»
13 червня 2019
Представляємо Вашій увазі переможців в напрямку ММА проекту «Я ЗМОЖУ!»
06 червня 2019
У проекті «Я ЗМОЖУ!» завершилася боротьба за перше місце в категорії «Скелелазіння»
06 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Ірландські танці" !!!
06 червня 2019
Відомі імена переможців Я ЗМОЖУ! в напрямку «Танець на пілоні»
06 червня 2019
Вітаємо фіналістів «Я ЗМОЖУ!» в категорії "ДЗЮДО" !!!
31 травня 2019
7-й сезон «Я ЗМОЖУ!» добігає кінця
07 березня 2019
Стартував 7-й сезон Харківського соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!»
28 лютого 2019
Відкрито додаткову регістрацію на 7 сезон соціально-спортивного проекту "Я зможу!" для дітей
21 лютого 2019
Відкрита реєстрація на участь в 7-му сезоні «Я ЗМОЖУ!»
Інформаційні платформи