Відкрита реєстрація на участь в 7-му сезоні «Я ЗМОЖУ!»

21 лютого 2019 10:00

Настав той довгоочікуваний момент, коли будь-який бажаючий може поліпшити свою фізичну форму і зміцнити здоров'я. Відкрита реєстрація на участь у 7-му сезоні Харківського соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!». Цей проект надасть можливість учасникам схуднути, зайнятися спортом, зміцнити своє здоров'я, зробити тіло більш красивим і ставити перед собою нові цілі.

Реєстрація на проект триватиме до 1 березня 2019 року на сайті «Харків - спортивна столиця» (Кількість учасників обмежена).

Умови реєстрації:

  • он-лайн заповнення анкети учасника;
  • заповнення угоди про відповідальність (варто знати, заповнити, підписати і принести на першу зустріч з учасниками проекту «Я ЗМОЖУ!»);
  • уважно ознайомитися з умовами участі в проекті в Положенні про організацію та проведення 7 сезону соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!».

(Перша зустріч всіх учасників проекту відбудеться 3 березня о 17:00 в Fabrika.space, (вул. Благовіщенська, 1, 3 поверх), де пройде нагородження партнерів проекту, знайомство з партнерами проекту 7 сезону, розіграш, а також всі учасники зможуть ознайомитися з графіком тренувань, отримати додаткову інформацію про формат проекту, заходи, які будуть проходити протягом проекту, взяти участь в майстер-класі, а також лекції фахівців проекту).

 Девізом 7 сезону проекту, як і раніше, залишається - «Я зможу стати найкращою версією себе!».

У учасників проекту буде можливість всебічного удосконалення самого себе, адже крім спортивних досягнень і спортивних перетворень також дуже важливо бути впевненим, цілеспрямованим, вмотивованим і красивою людиною. Протягом всього проекту учасники абсолютно всіх категорій зможуть відвідати серію різноманітних за тематикою тренінгів та майстер-класів, спрямованих на всебічний розвиток і вдосконалення людини, лекції по правильному харчуванню та здоровому способу життя, консультації медичних центрів, відкриті тренування на свіжому повітрі, тренінги з розвитку особистості, тренінги по досягненню цілей, тренінги особистісного росту, лекції стиліста-іміджмейкера і багато іншого.

Нагадаємо, що 7-й сезон проекту «Я ЗМОЖУ!» Буде представлений у 5 категоріях: «Схуднення», «Crossfit», «Танці», «Скелелазіння», «Бойові мистецтва» і триватиме три місяці (березень, квітень, травень).

У категорії «Схуднення» учасників будуть готувати 3 фітнес клубу: медичний оздоровчий центр «Fortis», «Fit Curves», «Уніфехт», які відберуть із загальної кількості зареєстрованих учасників 10-15 учасників серед жінок і серед чоловіків різних вікових категорій: 16-30 років, 30-50 років та 50+. Обмеження по вазі в даній категорії становить: жінки - від 95 кг, чоловіки - від 100 кг. Крім змагань між учасниками в кожній віковій категорії, як і раніше змагаються фітнес-клуби, який з них доб'ється максимальних результатів своїх категорій.

Всі учасники, які не пройдуть відбір в категорії «Схуднення» зможуть залишитися в проекті і брати участь в безкоштовних заходах проекту, а саме:

  • лекції психолога проекту;
  • лекції консультанта здорового харчування проекту;
  • відкриті консультації медичного центру;
  • відкриті тренування на свіжому повітрі.

У категорії «CrossFit» (даний вид навантажень підійде тим, хто бажає придбати більш спортивні форми, не бояться силових навантажень і нових вправ таких як: віджимання в стійці на руках, бурпі і багатьох інших цікавих вправ) учасників будуть готувати 5 кращих Кроссфіт-клубів міста: «YOD», «Сафарі», «Волна», «Metalist», «RDX».

Завданням учасників цієї категорії буде виконання комплексу спортивних вправ за максимально короткий час. Кожен фітнес клуб візьме в цій категорії по 15-20 учасників, у фіналі змагатимуться за самого сильного і витривалого аматора і самого сильного і витривалого атлета.

У категорії «Танці» для всіх бажаючих представлені напрямки:

  • ірландські танці (витонченість, краса, впевненість, сила, легкість і чіткість рухів - це все про ірландський танець) в танцювальній школі «Восток».
  • танець на пілоні змусить відчути магію танцю на пілоні, пластику і граціозність. У даній категорії представлені 3 школи на пілоні Харкова, де досвідчені тренери поставлять танець на пілоні: школа танців «Masterdance»; школа танців «Pure Love»«YOD».

Категорія «Скелелазіння» для любителів підкорювати нові вершини. Досвідчені інструктори клубу скелелазіння «Format» допоможуть кожному бажаючому побороти страх висоти і досягти найвищого піку вершини.

Категорія «Бойові мистецтва» представлена:

- ММА змішані бойові єдиноборства (бойові мистецтва, що представляють собою поєднання безлічі технік, шкіл і напрямків єдиноборств. ММА є повно контактним боєм із застосуванням ударної техніки та боротьби як в стійці, так і на підлозі.) «Сафарі» ;

- Таеквондо ITF (означає систему духовного тренування і техніку самооборони без зброї, поряд зі здоров'ям, а також кваліфікованим виконанням ударів, блоків і стрибків, що виконуються голими руками і ногами для поразки одного або декількох суперників) в школі №96;

- Дзюдо (японське бойове мистецтво, що сполучає в собі самооборону без зброї, філософію, вид спортивного єдиноборства) в школі дзюдо "Дмитра Кальченка".

Фінальне нагородження переможців всіх категорій проекту відбудеться 8 червня 2019 року в Fabrika Space, вул. Благовіщенська, 1.

З питання реєстрації на проект звертатися по телефону 760-75-45.




Новини в тему

12 серпня 2020
Реєстрація на змагання з виконання берпі на швидкість
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
13 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Crossfit" проекту «Я ЗМОЖУ!»
13 червня 2019
Представляємо Вашій увазі переможців в напрямку ММА проекту «Я ЗМОЖУ!»
06 червня 2019
У проекті «Я ЗМОЖУ!» завершилася боротьба за перше місце в категорії «Скелелазіння»
06 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Ірландські танці" !!!
06 червня 2019
Відомі імена переможців Я ЗМОЖУ! в напрямку «Танець на пілоні»
06 червня 2019
Вітаємо фіналістів «Я ЗМОЖУ!» в категорії "ДЗЮДО" !!!
31 травня 2019
7-й сезон «Я ЗМОЖУ!» добігає кінця
07 березня 2019
Стартував 7-й сезон Харківського соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!»
Інформаційні платформи