Плазуни, ссавці, птахи та комахи. Навчальні заклади Харкова обрали тварин для спортивних емблем

15 березня 2021 09:27

Школи, ліцеї та гімназії з усіх районів міста, учні яких змагаються за звання найсильніших у "Харківських спортивних шкільних лігах", визначилися з істотами-талісманами для своїх команд.

Щоб емблеми були виконані у єдиному стилі, Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту запропонував дизайнерам наступну концепцію: карту Харкова накласти на карту континентів світу. Райони міста розмістилися на ній наступним чином: Слобідский район - в Африці, Шевченковский та Холодногірський район поділили Північну Америку, на території Південної - Новобаварський район. Київський - займатиме Європу, Московский та Немишлянський розділяють Азію. Індустріальний район розташувався в Австралии, а Основ'янський - в Антарктиді.

Персональний спортивний логотип навчальні заклади зможуть використовувати на спортивній формі гравців шкільних команд, своїх сторінках у соціальних мережах та сайтах. Обрана тварина стане для дітей своєрідним талісманом, який супроводжуватиме їх протягом усього навчання.

Розроблятимуть логотипи студенти-дизайнери Харківської державної академії дизайну і мистецтв. Беручи участь у цьому проєкті, вони отримують перший досвід співпраці з реальним замовником.

Відзначимо, що Департамент у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради налагоджує співпрацю з вищими навчальними закладами міста Харкова і залучає студентів до співпраці зі спортивною громадськістю. Це дає змогу студентам отримати практичні навички в багатьох сферах: тергетингу, копірайтингу, дизайні тощо.




Новини в тему

27 грудня 2023
Визначені переможці Харківської шкільної ліги з боулінгу
20 грудня 2023
Визначені фіналісти Харківської спортивної шкільної ліги з боулінгу
14 грудня 2023
У місті тривають Харківські спортивні шкільні ліги
07 грудня 2023
Стартували Харківські спортивні шкільні ліги
04 грудня 2023
Харківські спортивні шкільні ліги повертаються
24 cічня 2022
Для харківських школярів розробляють унікальну спортивну форму
07 квітня 2021
Студенти розробляють емблеми для учасників ХСШЛ
22 березня 2021
Школярі розіграли звання найсильніших армреслерів Харкова
22 березня 2021
Визначився переможець ХСШЛ із бадмінтону
15 березня 2021
Визначився переможець ХСШЛ із регбі
Інформаційні платформи