Харків’яни - призери всеукраїнських змагань зі стрільби з лука

26 квітня 2021 14:24

Всеукраїнські змагання зі стрільби з класичного лука "Олімпійські надії" серед юніорів та кадетів відбулися у Львові. За перемогу змагалися спортсмени з 10 областей України.

Серед юніорів в особистій першості срібним призером змагань став харків’янин Володимир Каменський. Перше та третє місце посіли спортсмени зі Львівської.

Серед кадетів друге місце також посів харківський лучник Микита Дюняшев. "Золото" у спортсмена з Чернівецької області, "бронза" у представника Львівської області.

Серед дівчат харківська спортсменка Поліна Звєрєва посіла почесне третє місце, поступившись "сріблом" та "золотом" представницям зі Львівської області.

У командній першості серед дівчат переможцем змагань стала харківська команда (Софія Постельняк, Поліна Звєрєва та Ірина Ярмак), залишивши позаду дві львівські команди.

Серед юніорок команда "Харківська" (Валерія Оніщук, Олександра Аристова та Ірина Третьякова) стала срібним призером змагань. Золота та бронзова медалі у команд Львівської області.

У командній першості серед кадетів команда "Харківська-1" у складі Олександра Жука, Микити Дюняшева та Івана Шестаченка здобула "срібло", випередивши "бронзових" чернівчан і поступившись "золотом" команді зі Львова.

У змішаних командах серед юніорів команда Харкова (Володимир Каменський та Ірина Третьякова) посіли третє місце поступившись двом львівським командам. Серед кадетів Поліна Звєрєва та Микита Дюняшев здобули "срібло", програвши команді "Львівська-1" та випередивши команду з Сум.

"Олімпійські надії" є офіційним відбором на І етап Кубку Європи серед юніорів та кадетів, який відбудеться у Словенії 16-23 травня 2021 року.




Новини в тему

17 листопада 2023
У Харкові відбувся студентський турнір з футзалу
07 листопада 2023
Тактика і самозахист. На Харківщині пройшла дитяча військово-спортивна гра
11 квітня 2023
На Харківщині провели патріотичну “Військово-спортивну гру” для дітей і підлітків
24 лютого 2023
Харків’яни медально відкрили національний сезон із дзюдо
21 лютого 2023
У Змієві відбувся чемпіонат Харківського району з військово спортивних багатоборств
26 вересня 2022
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Ромнів
31 серпня 2022
МСК "Харків" взяв участь у "Кубку Нескорених"
24 липня 2022
Студенти-каразінці посіли 5 місце на Європейських університетських іграх
22 липня 2022
Збірна ХНЕУ ім. Кузнеця - срібний призер чемпіонату Європи серед ЗВО
22 липня 2022
Харківські студентки поборються за "золото" Всесвітніх університетських Ігор
Інформаційні платформи