Стартує реєстрація на 3-й сезон проекту «Я ЗМОЖУ!»

14 серпня 2015 15:00

Давно мрієте схуднути, зайнятися спортом, зміцнити своє здоров'я і зробити тіло більш красивим? Полюбляєте ставити перед собою нові цілі? Тоді цей проект саме для Вас!

Департамент спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради сприяє у досягненні Ваших спортивних цілей та реалізації нерозкритих можливостей.

Ви самі можете вибрати собі категорію до душі:

Сама популярна категорія - «Схуднення». У проекті нового сезону візьмуть участь 6 фітнес клубів («Територія FITNESS», «Авокадо», «Сафарі», «Уніфехт», «Феромон», «ГТО»), які відберуть 20 учасників серед жінок і серед чоловіків. Таким чином, змагання відбуватимуться не тільки між конкурсантами, а й фітнес клубами;

Ті, хто любить навантаження посильніше виберуть категорію «CrossFit». Учасників будуть готувати 4 фітнес клубу («Сафарі», «Уніфехт», «Феромон», «Aventador»). Завданням учасників цієї категорії буде виконання комплексу спортивних вправ за максимально короткий час. Кожен фітнес клуб візьме в цій категорії по 10 учасників;

Категорія «Танці на льоду» стане цікавою для бажаючих виконати парний танець на льоду. Протягом 3-х місяців досвідчені педагоги РЦ «Шато Ледо» будуть тренувати 10 пар, які будуть відібрані під час кастингу;

Категорія «Танці» - для всіх бажаючих пізнати ази сучасної хореографії (Contemporary Dance, Jazz Funk, Lady Style, Hip Hop Choreo, Zumba) в студії танцю «All Stars Dance Centre», бальних танців в школі танців «Litvinoff Dance». «Танці на пілоні» змусить відчути магію танцю на пілоні, пластику і граціозність. У даній категорії представлені 3 кращих школи на пілоні Харкова, де досвідчені тренера поставлять танець на пілоні (школа «Masters of Dance», студія танців «Beauty Linsale», pole dance студія «Bagira»).

Категорія «Фехтування» - нова категорія, в якій кожен учасник, на базі ЦСФ «Уніфехт», зможе відзначитися красою, граціозністю, унікальною і неповторною можливістю відчути єдність тіла, розуму і зброї. У даній категорії учасник зможе поставити собі мету і провести красивий бій з фехтування.

Боїтеся висоти, але хотіли подолати цей страх, тоді вам в категорію «Скелелазіння», де кожен бажаючий може поставити мету подолати страх висоти і піднятися на вершину. Досвідчені тренера скеледрому «FormAT» допоможуть вам впоратися з усіма труднощами, і ви опинитеся на висоті.

Хочете навчитися постояти за себе? Тоді Вам в категорію «Дзюдо», яка призначена для тих, кого цікавлять силові види спорту.

Останньою категорією стане «Дитяча категорія», тут діти віком з 4 до 15 років зможуть спробувати себе в наступних підкатегоріях: «Плавання», «Стрибки у воду» (на базі МСДЮСШОР з водних видів спорту Яни Клочкової), «Танці» (на базі школи танців «Litvinoff Dance»).

 

Реєстрація на проект пройде в період з 15 серпня по 15 вересня 2015 року.

!!! Кількість учасників обмежена !!!

Умови реєстрації:

  • Необхідно заповнити заявку на участь у проекті та угоду про відповідальність;
  • ОБОВ'ЯЗКОВА УМОВА бути передплатником офіціальних сторінок соціальних мереж Департаменту: ВКонтакте, Facebooke, YouToube;
  • Принести заповнену заявку за адресою: м Харків, пл. Конституції, 7, 1-й пов., к. 11 (станція метро «Радянська») з 9:00 до 18.00 (у п'ятницю до 16.45), перерва на обід з 13:00 до 13.45. Вихідні: субота і неділя.

При собі мати паспорт та гарний настрій!

Проект стартує 20 вересня і триватиме три місяці. Перша зустріч всіх учасників проекту відбудеться 20 вересня о 12.00 в приміщенні лофта «Нове місце» (м.Харків, вул. Академіка Павлова, 44-Б, ТРЦ «Французький Бульвар», 4-й поверх), де всі учасники зможуть ознайомитися з графіком тренувань, подивитися показові виступи тренерів усіх категорій, а також поспілкуватися з учасниками попередніх сезонів.

!Участь у проекті АБСОЛЮТНО безкоштовно!

 

Нагадуємо, що в Харківському соціальному спортивному проекті «Я ЗМОЖУ!» Може взяти участь будь-яка людина, незалежно від статі, віку та фізичної підготовки. Кожен, хто виявить бажання довести самому собі, в першу чергу, що він може досягти поставленої мети, може взяти участь у проекті «Я ЗМОЖУ!». Якщо Ви ставите перед собою мету і досягати її, не зупиняючись на півдорозі? Хочете схуднути, поліпшити свої параметри тіла і Вам подобаються азарт змагань? Тоді проект «Я ЗМОЖУ!» Для Вас!




Новини в тему

12 серпня 2020
Реєстрація на змагання з виконання берпі на швидкість
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
13 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Crossfit" проекту «Я ЗМОЖУ!»
13 червня 2019
Представляємо Вашій увазі переможців в напрямку ММА проекту «Я ЗМОЖУ!»
06 червня 2019
У проекті «Я ЗМОЖУ!» завершилася боротьба за перше місце в категорії «Скелелазіння»
06 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Ірландські танці" !!!
06 червня 2019
Відомі імена переможців Я ЗМОЖУ! в напрямку «Танець на пілоні»
06 червня 2019
Вітаємо фіналістів «Я ЗМОЖУ!» в категорії "ДЗЮДО" !!!
31 травня 2019
7-й сезон «Я ЗМОЖУ!» добігає кінця
07 березня 2019
Стартував 7-й сезон Харківського соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!»
Інформаційні платформи