Ярославський і Терехов домовилися відродити "Металіст"

23 лютого 2021 20:25

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов розповів новину про відродження харківського "Металіста". Підтвердив це і бізнесмен Олександр Ярославський.

"Харків повертає собі" Металіст"! Упевнений, ця новина порадує не тільки футбольних уболівальників! Приймати Євро-2012 і не мати своєї команди у Вищій лізі? Це не про Харків! Домовилися з Олександром Ярославським разом відродити легендарну команду, яка свого часу дійшла до другого ступеня чемпіонату України! Стадіон є, тренувальна база є, інфраструктурно Харків абсолютно підготовлений до "великого футболу". Упевнений, що незабаром спільними зусиллями міста, уболівальників і Олександра Ярославського ми зможемо вивести новий-старий "Металіст" не тільки у Вищу лігу, але і поборотися за чемпіонство. і найголовніше - повернемо улюблену всіма харків'янами назву футбольного клубу "Металіст", - підкреслив Терехов.

Підтвердив намір відродити клуб і колишній президент і власник харківського "Металіста" Олександр Ярославський.

"Я завжди емоційно підходжу до своїх рішень. Просто я дивлюся, що з харківським футболом одні муки. Яких тільки заяв не було, будь-яких політиків - всіх, хто намагається спекулювати і паразитувати на темі "Металіста". Вони вже "повернули" і "Металіст", і великий футбол. Але я дивлюся, що футболу немає ніякого. "Металіста" як не було, так і немає. Я якось вранці встав і осінило, що пора повертати "Металіст" до Харкова.

В першу чергу, найголовніше, я не хочу ніяких незаконних дій. Це не мій стиль. Все повинно бути законно. "Металіст" повинен повернутися. Той "Металіст", який в 2025 році повинен святкувати своє сторіччя. Я людина послідовна. Завжди говорив, що якщо буду займатися, то тільки "Металістом", - заявив бізнесмен.

Ярославський планує відроджувати "Металіст" на базі клубу з Другої ліги.

Нагадаємо, Олександр Ярославський був президентом "Металіста" до 2012 року, пізніше клуб перейшов в руки Сергія Курченка, а в 2016-му припинив своє існування. Зараз на українській футбольній карті Харків представлений двома командами - ФК "Метал" грає у Другій лізі, а "Металіст 1925" - в Першій.




Новини в тему

21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
31 березня 2023
"Металіст" підписав контракт із іспанським захисником
24 березня 2023
Юні харківські боксери готуються до товариського турніру у Познані
17 березня 2023
"Металіст" не зміг обіграти "Олександрію"
02 березня 2023
"Металіст" підписав трьох новачків
01 березня 2023
УАФ заборонила проводити матчі УПЛ на ОСК "Металіст"
24 cічня 2023
"Металіст" приступив до тренувань на зимових зборах
19 cічня 2023
"Металіст" виходить з відпустки
11 cічня 2023
Гравці "Металіста" вирушили на збори з "Дніпром-1"
04 cічня 2023
У Валках відбувся юнацький турнір з міні-футболу на призи Ігоря Терехова
Інформаційні платформи