Водоканал - абсолютний чемпіон "Битви корпорацій" 2016/2017!

07 червня 2017 11:02

3 червня на заключному етапі "Битви корпорацій" сезону 2016/2017 суперники по турніру змагалися в лазертаг.

З'ясувати саму влучну компанію між собою повинні були 16 команд. Таким чином, пройшовши групову стадію і чвертьфінал, четвірку кращих сформували команди Водоканал, Альфа-омега, ХТС і Freshline.

Хлопці з правового та бухгалтерського центру показали прекрасну командну гру і здобули цілком заслужену бронзу, обігравши традиційно сильний "Водоканал".

У фіналі ж в битві не на життя, а на смерть, сильнішим виявився Freshline! Срібло дісталося Харківським тепловим мережам.

Після заключного етапу "Битви корпорацій" організатори підбили підсумки всього турніру і виділили кращих спортсменів.

На початку був визначений володар Весняного кубка турніру. Їм стала команда "Водоканал", яка у важкій боротьбі вирвала це звання у срібних призерів "ХТС" і бронзових - "Freshline".

Перемога в Осінньому і Весняному кубку дала можливість "водним комунальникам" відсвяткувати тріумф і турнір в цілому, ставши Абсолютним чемпіоном "Битви корпорацій" в сезоні 2016/2017!

Друге місце в загальному заліку виборола команда ХТС, третіми стали Adidas, 4-е місце у Freshline, п'яті - Zotti і шостими стали ХКБМ. Вся шістка найкращих отримала від організаторів в подарунок бонусні сертифікати на участь в наступному сезоні!

Організатори вручили і індивідуальні нагороди турніру. Кращим спортсменом став Дмитро Козлов з Freshline, найкращою спортсменкою Віолетта Кобилянська з Adidas.

Також другий рік поспіль приз за кращу групу підтримки пішов в команду "Укрсоцбанку"!

Нагадаємо, що «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. У 2-му сезоні турніру змагання відбуваються впродовж 10 місяців (з вересня по червень і розбиті на два кубка: осінній і весняний). У грудня 2016 завершився "Осінній кубок", який складався з п'яти етапів, а саме: міні-гольф, міні-футбол, волейбол, настільний теніс, боулінг. 1-місце: КП "Харківводоканал", 2-місце команда "Zotti" і 3-місце команда "Adidas". Весняний кубок 2-го сезону турніру теж складався з п'яти етапів, а саме: бадмінтон, більярд (чоловіки) + дартс (дівчата), стрітбол, легкоатлетичне багатоборство і пейнтбол. 1-місце: КП "Харківводоканал", 2-місце команда КП "Харківські теплові мережі" і 3-місце команда "Freshline".




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
05 липня 2020
Визначено переможця завершального етапу «Битви корпорацій»
Інформаційні платформи