Увага! Розшукуються перспективні юні спортсмени!

29 вересня 2021 12:30

Незабаром стартує новий сезон Харківських спортивних шкільних ліг. Запрошуємо всіх школярів міста взяти участь у видовищних і запеклих змаганнях.

Сезон 2021/2022 обіцяє бути насиченішим за попередні. Адже відтепер ХСШЛ - це змагання у 13 видах спорту! Протягом учбового року команди-учасники змагатимуться за перемогу в армрестлінгу, бадмінтоні, гандболі, волейболі, баскетболі звичайному та вуличному, футболі, регбі, черліденгу, легкій атлетиці, шахматах, бейсболі та софтболі, воркауті.

Збирай команду та реєструйся на нашому сайті. Відтепер зробити це дуже просто - створюй власний кабінет та обирай вид спорту, в якому показуватимеш клас. Зробити це за пару хвилин тобі, твоїм батькам або вчителю фізкультури допоможе наш відео-посібник.

Що ти отримаєш, взявши участь у ХСШЛ? По-перше, звійсно ж, ємоції! Від перемоги чи поразки, але вони будуть незабутні, адже дух змагань і шалений адреналін - це наше друге ім'я. По-друге, ти познайомишся з безліччю цікавих людей - професійними спортсменами, тренерами і такими ж як і ти школярами, які стануть тобі добрими друзями.

Наші змагання - запеклі та видовищні, як національні турніри. Всі команди обирають собі назву, отримують круту форму і власний логотип. А ще переможці стають володарями унікальних перехідних кубків. Все по-чесному, як у Лізі чемпіонів!

Ну що, готовий? Разом із тобою і твоїми друзями ми зможемо довести всій країні, що зі звичайної шкільної команди можливо створити команду майстрів, які будуть підкорювати світові й олімпійські п'єдестали!




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
18 березня 2024
Авраменко виграв ЧУ з дзюдо
26 cічня 2024
У Харкові стартував "Зимовий Кубок з кіберспорту серед студентів"
27 cічня 2024
У Харкові відбувся заключний етап "Зимового Кубку з кіберспорту серед студентів"
29 cічня 2024
Харківʼяни – віцечемпіони міжнародного турніру ж бадмінтону в Ісландії
22 cічня 2024
Харківські дзюдоїсти – чемпіони національного турніру у Дніпрі
18 грудня 2023
Харківськи дзюдоїсти – переможці командного чемпіонату Дніпра з дзюдо
11 грудня 2023
Харківські дзюдоїсти виграли "Кубок Новатора 2023"
05 грудня 2023
Юні харківські борці виграли медалі ЧУ
04 грудня 2023
Савенко виграв всеукраїнський турнір з боксу
Інформаційні платформи