У Харкові відбудеться відкритий кубок Харкова з функціонального багатоборства - 2015

05 червня 2015 12:58

Велика кількість людей у світі і в першій столиці України зокрема відкривають для себе невідомий ще кілька років тому вид спорту чи активного відпочинку - кроссфіт (crossfit), який багато хто називає функціональним багатоборством, таким чином, Харків не залишається осторонь і вперше проведе відкритий кубок з функціонального багатоборства, який складатимиться з двох етапів.

Метою змагання є зміцнення іміджу Харкова як спортивної столиці, виявлення фізичної готовності спортсменів до виконання силових вправ, які складаються з «постійно мінливих функціональних вправ високої інтенсивності і спрямовані на силу, швидкість, спритність, потужність, координацію, точність, рівновагу, гнучкість і витривалість. Популяризацію нового напрямку в спорті, такого як функціональне багатоборство.

1 етап змагання відбудеться 20 червня 2015 року о 09:00 за адресою: спортивний комплекс «Зірка» Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (вул. Динамівська, 3-А).

2 етап змагання відбудеться 20 вересня 2015 року о 09:00 за адресою: спортивний комплекс «Зірка» Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (вул. Динамівська, 3-А).

Протягом 2-х етапів учасники змагатимуться у вправах, про програму яких дізнаються за кілька годин до початку змагань.

До участі у змаганні допускаються чоловіки і жінки від 18 років. Змагання проводитимуться в одиночному (серед чоловіків і серед жінок) і в командному (змішані 2 чоловіків, 2 жінок - естафета) заліках.

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму, сплатити стартовий внесок і отримати допуск від лікаря.

Під час змагання у глядачів та вболівальників буде можливість дізнатися секрети красивою і атлетичної фігури. Кожен зможе навчитися техніці виконання базових вправ, випробувати на собі сучасні формати тренувань, пройти майстер-класи, а також - виміряти свою вагу \ ріст і скласти власний раціон харчування.

Призовий фонд змагань становить 10 000 грн.

Попередня реєстрація тут.

Детальна інформація за адресою: м.Харків, пл. Конституції, 7, 1-й пов., К. 11, Департамент спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради, тел. 760-75-81.

 

Довідка: Функціональне багатоборство - це спорт, де використовуються многосуставні, енергоємні руху, які об'єднується в безперервний комплекс вправ, із задіянням власної ваги, вільних обтяжень і циклічної роботи, основа якого лежить на принципах функціональної варіативність та непередбачуваності виконуваних фізичних завдань, що як наслідок дає можливість змагальним шляхом виявити найбільш фізично підготовлених людей.




Новини в тему

05 грудня 2018
Цими вихідними відбудеться турнір з кроссфіту «YOD CrossFit Glory III»
05 листопада 2018
У Харкові відбудеться турнір з кроссфіту «YOD CrossFit Glory III»
22 жовтня 2018
Харківська команда «Kharkiv Team» зайняла призове місце на турнірі CrossFit Banda Hight Five в Києві
30 травня 2018
Відкритий кубок Харкова з кроссфіту відбудеться у червні
17 листопада 2017
У Харкові відбудеться турнір з кроссфіту «YOD CrossFit Glory II»
29 червня 2017
24-25 червня відбувся відкритий кубок Харкова по кроссфіту «Kharkiv Athletic Challenge 2017»
20 червня 2017
У Харкові пройде найбільший турнір з кроссфіту
19 червня 2017
До уваги ЗМІ! У вівторок відбудеться брифінг з питань проведення «Kharkiv Athletic Challenge» та FIT DAY Kharkiv 2017
14 червня 2017
Турнір по кроссфіту в Харкові. Призовий фонд - 55 тис. гривень!
29 липня 2016
У Харкові пройдуть змагання з кроссфіту між учасниками АТО
Інформаційні платформи