Чергове поповнення. "Металіст" представив ще чотирьох новачків

25 червня 2021 16:35

В команду прибутли голкіпер Олександр Рибка, колумбійський форвард Брайан Ріаскос, захисник Андрій Цуріков і півзахисник Євген Банада. Представив нових гравців Олександр Ярославський.

"Брайан Ріаскос - чудовий нападник, він принесе задоволення вболівальникам. Харків'яни зголодніли, як ми говоримо, за серйозними "шпілерам" після" Металіста", який був у 2005-2013 роках. Думаю, цей склад буде сильнішим", - зазначив Олександр Ярославський.

Екс-голкіпер "Динамо" і "Шахтаря" Олександр Рибка, який в травні цього року повернувся в український чемпіонат у складі "Металу", на презентації розповів, що не зміг відмовитися від пропозиції грати у відродженому "Металісті": "Мені подзвонив Олександр Миколайович (Кучер) і запропонував грати в "Металісті". Я порадився з сім'єю і прийняв цю пропозицію", - зазначив воротар.

Український захисник Андрій Цуріков пообіцяв уболівальникам стабільну і яскраву гру: "Питання мого переходу в "Металіст" вирішилося швидко, за кілька годин. Я вдячний всім, хто причетний до цього. Обіцяю грати стабільно і вигравати", - сказав він.

Ще один харківський новачок - екс-півзахисник "Олександрії" Євген Банада. "Ми обговорили всі питання з Олександром Миколайовичем, коли він подзвонив. Він хотів бачити мене у команді, тут мене чекали - це головне. Які цілі сьогодні? Хочеться якнайшвидше вийти в Прем'єр-лігу", - зазначив Банада.

Нагадаємо, нещодавно "Металіст" підписав бразильського захисника Маілтона.




Новини в тему

21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
31 березня 2023
"Металіст" підписав контракт із іспанським захисником
17 березня 2023
"Металіст" не зміг обіграти "Олександрію"
02 березня 2023
"Металіст" підписав трьох новачків
01 березня 2023
УАФ заборонила проводити матчі УПЛ на ОСК "Металіст"
24 cічня 2023
"Металіст" приступив до тренувань на зимових зборах
19 cічня 2023
"Металіст" виходить з відпустки
11 cічня 2023
Гравці "Металіста" вирушили на збори з "Дніпром-1"
03 cічня 2023
Форвард харківського "Металіста" перейшов у португальський клуб
01 грудня 2022
"Металіст" розгромно програв остатнній матч перед зимовою відпусткою
Інформаційні платформи