Еліна Світоліна: Для мене було важливо закінчити сезон на високій ноті

28 жовтня 2017 13:15

Українська тенісистка, харків'янка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над першою ракеткою світу румункою Сімоною Халеп в останньому матчі групових змагань на Підсумковому турнірі WTA. Відзначимо, що результат цього матчу вирішував долю другої путівки від Червоної групи до півфіналу, а також ім'я тенісистки, яка вийде в півфінал з першої позиції.

«Цей тиждень була найкращою для мене. Це був останній мій матч в сезоні, тому я грала вільно. Хороший матч, я рада, що змогла завершити свої виступи в сезоні і на турнірі в Сінгапурі перемогою. Для мене це був приголомшливий сезон, і виступити на Підсумковому турнірі було моєю метою в цьому році.

Я почала сезон не дуже здорово, але потім почала вигравати титули, і я зрозуміла, що рухаюся в правильному напрямку. Я покидаю Сінгапур в гарному настрої, і це важливо.

Каролін Гарсія запропонувала запросити мене випити або на вечерю? (Перемога Еліни над Халеп помістила Гарсію на перше місце в групі і дала путівку в півфінал - прим.) Ну ... однієї пропозиції пригостити випивкою буде мало (сміється). Розумієте, ми грали і в Пекіні і тут, я знаю, що вона дуже багато працювала, щоб домогтися такого результату ... Але ... Я чекаю (сміється, дивиться на годинник).

Знаєте, теніс - це індивідуальний вид спорту. Коли я вийшла на корт, я не думала про розклади. Я грала для моїх уболівальників, для глядачів, заради рейтингових очок і для себе самої - тому що для мене було важливо закінчити рік на високій ноті. Також цей матч був важливий для того, щоб я перейшла в міжсезоння в гарному настрої, могла спокійно подивитися, що я зробила правильно, а де помилилася. Є дуже багато корисних уроків, які я можу винести з виступу на цьому турнірі »




Новини в тему

03 грудня 2020
Світоліна стала найкращою спортсменкою країни
22 листопада 2020
Орлов вперше в сезоні виборов одиночний титул
21 листопада 2020
Знову фіналіст. Владислав Орлов побореться за "золото" турніру ITF в Єгипті
17 листопада 2020
Світоліна закінчила сезон в топ-5 світового рейтингу
15 листопада 2020
Харків'янин - віце-чемпіон престижного тенісного турніру
14 листопада 2020
Харків'янин зіграє в фіналі престижного тенісного турніру
03 листопада 2020
Світоліна підвела підсумки свого тенісного сезону
28 жовтня 2020
Харків’яни переможно стартують на міжнародному тенісному турнірі
25 жовтня 2020
Харків’янин вийшов в одиночний фінал на тенісному турнірі
20 жовтня 2020
Першою суперницею Світоліної на турнірі в Чехії стане гречанка Саккарі
Інформаційні платформи