У Харкові відбудеться Відкритий чемпіонат України зі спорту і танцю на пілоні «Весна-2017»

04 травня 2017 16:09

13-14 травня 2017 року у Бальній залі готелю Premier Palace Kharkiv (пр. Незалежності (пр. Правди), 2 (метро Університет, Держпром) відбудеться Відкритий чемпіонат України зі спорту і танцю на пілоні «Весна-2017».


Це єдиний в Східному регіоні Чемпіонат, який представляє спорт на пілоні як унікальний спортивний напрямок, що сполучає в собі елементи спортивної, художньої та повітряної гімнастики, еквілібрування, класичної та сучасної хореографії.


У минулому році українська збірна виступила на трьох міжнародних чемпіонатах - European Роlе Sport Championship (Чехія), Miss & Mister Pole Dance Globe (спорт і артістік, Німеччина), Air Athletics Elite Fest (Росія), World Air Athletics Championship (Латвія), де зайняла велику кількість призових місць, завоювавши в цілому - 9 золотих, 8 срібних та 5 бронзових медалей.


Основним організатором проекту виступає Всеукраїнська громадська організація Федерація поул спорту і повітряної акробатики України, першочерговим завданням якої є об'єднання найсильніших спортсменів України в збірні команди зі спорту на пілоні і повітряної акробатики для участі в чемпіонатах: чемпіонат Європи (м Братислава, Словаччина), чемпіонат Світу зі спортивного танцю на пілоні (м Гамбург, Німеччина), фестиваль Air Athletics Elite Fest (м.Санкт-Петербург, Росія).


Відзначимо, що мета даного проекту - це популяризація спорту і танцю на пілоні, підвищення спортивної майстерності учасників та учасниць, обмін досвідом роботи тренерів і спортсменів, виявлення обдарованих спортсменів, просування українських спортсменів на міжнародну арену, залучення нових спортсменів до занять спортом на пілоні і пропаганда здорового способу життя в молодіжному середовищі.




Новини в тему

16 листопада 2020
Харківська молодіжка успішно виступила на ЧУ з плавання
16 листопада 2020
Харків'яни - чемпіони України з бадмінтону
15 листопада 2020
Баскетболісти "Політехніка" впевнено стартували у Вищій лізі ЧУ
14 листопада 2020
Харківські плавці - найкращі в Україні
14 жовтня 2020
Харківські шпажисти виступили у фіналах чемпіонату України
13 жовтня 2020
Збірна Харківської області з боксу перемогла на молодіжному чемпіонаті України
30 вересня 2020
Харків’яни завоювали три з п’яти можливих золотих медалей на чемпіонаті України з бадмінтону серед юніорів
17 вересня 2020
Швидкiснi перегони спортивных дронiв: запрошуємо вболівальників
16 вересня 2020
У Харкові пройшли фінальні змагання в межах Чемпіонату України зі скелелазіння
Інформаційні платформи