У місті відбудуться спортивні змагання "Битва Департаментів, КП та районних Адміністрацій міста-героя Харкова"

13 березня 2024 16:34

Сьогодні, 13 березня, відбулася робоча зустріч директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олександра Власенка з представниками Департаментів, комунальних підприємств, районних адміністрацій Харківської міської ради.

У нараді взяли участь представники 35 Департаментів, КП та райадміністрацій. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання стосовно організації та проведення спартакіади з масових видів спорту «Битва Департаментів, КП та районних Адміністрацій міста-героя Харкова» .

Захід проводитиметься другий рік поспіль. У 2023-му участь у змаганнях взяла 31 команда з кількістю понад 600 учасників. Колективи змагалися у 8 видах спорту: боулінгу, пляжному волейболі, футзалі, настільному тенісі, більярді, кіберспорті, бадмінтоні та шахах.

Відзначимо, Спартакіада не тільки подарувала багато позитивних емоцій учасникам. Змагання допомогли працівникам комунальних підприємств, організацій і установ займатися спортом на постійній основі, почати вести здоровий та активний спосіб життя, познайомитися одне з одним і ще більше сплотитися




Новини в тему

16 вересня 2023
У Харкові відбувся відбірковий етап з пляжного волейболу спартакіади з масових видів спорту
Інформаційні платформи