У Харкові провели тренінг з безпечного волонтерства "Рятуй, не ризикуй"

15 серпня 2023 13:19

Проєкт спрямований на підтримку та підвищення спроможності волонтерів.

У рамках проєкту "Рятуй, не ризикуй" протягом 3 місяців у 8 містах України проходить навчання з фізичної, психологічної, цифрової та мінної безпек. 5 серпня перший тренінг відбувся у Харкові, місті, де волонтерський рух активно вирує та виходить на нові рівні завдяки постійній згуртованості.

Учасники тренінгу ознайомилися з базою особистої, цифрової, психологічної та мінної безпек, виконали практичні вправи, опрацювали з тренерами власні питання та познайомили харківську спільноту волонтерів із різними представниками інших волонтерських організацій для зміцнення партнерства.

Долучитися до наступних тренінгів і скачати посібник з безпеки, який охоплює теми юридичної, фізичної, психологічної, цифрової, мінної безпек, а також безпеки на прифронтових і тимчасово окупованих територіях можна за покликанням.

Відзначимо, заходи "Рятуй, не ризикуй" організовано ГО "Українська Волонтерська Служба" у межах Програми "Спільнодія", яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО "Разом проти корупції" за фінансової підтримки European Union in Ukraine.


Теги:


Інформаційні платформи