Спортивні підсумки 2023 року

30 грудня 2023 12:50

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради дякує всім за плідну співпрацю і участь у наших проєктах.

Війна продовжує тримати на паузі повноцінне спортивне життя Харкова. Але наша команда традиційно робила все можливе для розвитку спорту у Харкові, популяризації здорового способу життя та залучення якомога більшої кількості городян до активних занять фізкультурою. Нам є чим пишатися, бо цьогоріч ми провели багато онлайн та офлайн заходів, які доповнили та урізноманітнили спортивне життя міста, об’єднали юних і титулованих спортсменів, тренерів, представників спортивних федерацій та організацій міста, фахівців фітнес-індустрії.

І на цьому команда Управління менеджменту і маркетингу в сфері спорту зупинятися не збирається! Ми готуємо для Вас багато цікавого у новому 2024 році. Залишайтеся разом із нами і слідкуйте за анонсами!

З Новим роком, дорогі наші читачі, спортсмени, тренери, всі-всі любителі фізкультури та здорового способу життя! Бажаємо у тримати курс лише на успіх і перемогу!

Все буде спорт! Все буде Харків! Все буде Україна!


Теги:


Інформаційні платформи