"Металіст 1925": Підсумки сезону 2016/2017 рр. і плани на новий футбольний рік

09 липня 2017 10:17

На вчорашній зустрічі з журналістами генеральний директор "Металіста 1925" Володимир Лінке і головний тренер Олександр Призетка підвели підсумки недавно сезону, що завершився і поділилися планами на наступний. І Володимир Іванович, і Олександр Сергійович зійшлися в одному: сезон в аматорському чемпіонаті вже потрібно забувати і зараз всі сили віддати для підготовки до другої ліги, в якій завдання, як відомо, буде стояти найвища.

"У будь-якої команди бувають провальні ігри. Але одна справа, коли у команди дійсно нічого не виходить, при тому, що футболісти на полі б'ються, а інше, коли немає бажання грати." Тіло повинне бути в боротьбі, а душа горіти бажанням, - говорить генеральний директор клубу. - Завдання на другу лігу у нас найвищі - вихід до першого дивізіону. Саме тому ми плануємо підсилювати склад, можливо, і легіонерами. У той же час, головне, щоб за команду грали харків'яни ".

Наставник харків'ян Олександр Призетка каже, що головне завдання із завоювання путівки до другої ліги команда виконала, хоча і другу половину сезону провела нема на властивому для себе рівні. "Так, друге коло в цілому і фінал зокрема ми провели не так, як очікували. Упевнений, що всі хлопці зробили висновки. Зараз, в переддень старту в другій лізі, ми посилилися декількома досвідченими виконавцями, зміцнили захист і центр поля. У напрямку трансферів продовжуємо працювати і далі. Ми маємо повну підтримку керівництва, разом і будемо намагатися виконати поставлене завдання ", - сказав коуч" жовто-синіх ".

Вже сьогодні команда "1925" почне свій шлях у професійному футболі, провівши перший поєдинок в розіграші Кубка України. Всі футболісти налаштовані оптимістично і по-бойовому. Команда чекає уболівальників і обіцяє зробити все заради досягнення переможного результату. Початок матчу на стадіоні "Сонячний" о 17:00.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи