Харківські велосипедисти вибороли "срібло" на ЧУ в багатоденці

30 квітня 2021 09:39

Відкритий командний чемпіонат України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок відбувся місті Жовква Львівської області.

Переможці та призери визначалися за підсумками чотирьох етапів - "розділці" і трьох групових перегонах. На кожному етапі в залікові очки потрапляли по 20 кращих спортсменів. Їхні результати підсумовувалися і йшли в загальний залік команд, за які вони виступали.

Харків'яни, незважаючи на сильну конкуренцію, завоювали дві срібні нагороди в юніорській категорії. Серед юніорок командне "срібло" здобули Аріна Коротева, Анастасія Івко, Валентина Кармазіна і Лідія Малицька. Спільними зусиллями вони заробили 199 очок на чотирьох етапах. Перемогу тут здобула об'єднана збірна, за яку виступали юніорки з Миколаївської, Донецької та Житомирської областей (442 бали). Третє місце посіла команда Хмельницької області (192 очка).

Валентин Кабашний показав другий підсумковий результат серед юніорів у складі об'єднаної команди "МІКС-2" разом зі спортсменами з Вінницької області (220 очок). При цьому Кабашний взяв найактивнішу участь в наборі залікових очок для команди, заїхавши на всіх чотирьох етапах в ТОП-10. Перемогла ще одна об'єднана юніорська збірна "МІКС-1", в активі якої було на 37 балів більше. Третє місце зайняла польська команда lubartov (173 бали).

Ще двоє харків'ян Аліна Богдан і Станіслав Заєленчіц виступали в складі об'єднаних команд серед еліти, але на п'єдестал не потрапили, посівши восьме й одинадцяте командні місця відповідно.




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
07 лютого 2024
Ковтун виграла ЧУ у багатоденній гонці
18 грудня 2023
Ковтун виграла бронзу рейтингових змагань з велоспорту на треку у Німеччині
29 листопада 2023
Романенко оформила золотий дубль на ЧУ з велокросу
14 листопада 2023
Харківські велосипедисти виграли медалі нацзмагань з велокросу
07 листопада 2023
Харківські трековики виграли національні турніри у Львові
31 жовтня 2023
Харківські велосипедисти здобули нагороди ЧУ з велокросу
17 жовтня 2023
Харківські велосипедисти відзначилися на серії національних змагань з велокросу
10 жовтня 2023
BMX. Харківські велосипедисти виграли ЧУ
27 вересня 2023
Трек. Харківські велосипедисти медально виступили на ЧУ
Інформаційні платформи