Визначилися переможці відкритого чемпіонату з веслування на байдарках і каное

15 жовтня 2019 09:14

Нагородження переможців Відкритого чемпіонату Харківської області з веслування на байдарках і каное «Харківська хвиля» відбулося 10 жовтня в Дитячо-юнацькій спортивній школі №2.

На відкритті турніру пройшло шоу барабанщиків і виступили черлідери. Серед харків'ян перше місце в старшій категорії посів Денис Черненко, Георгій Стеценко здобув перемогу в категорії 2008-2009 р.н., а Георгій Чернігін посів 3-е місце в категорії 2006-2007 р.н.

Як повідомив президент Федерації веслування на байдарках і каное Харківської області, тренер харківських спортсменів Ігор Гармаш, у змаганнях взяли участь спортсмени віком від 10 років і старше з Харкова і Харківської області, а також Дніпра, Сум, Києва, Чернігова, Запоріжжя, Полтави, Кременчука, Черкас, Львова, Кропивницького.

«Змагання проводяться вже восьмий рік. Цього року федерація затвердила нагороди не тільки для спортсменів, а й для їхніх батьків, які брали активну участь у процесі їхньої підготовки. Їм вручать почесні знаки і посвідчення», - зазначив Ігор Гармаш.

За словами віце-президента Обласної федерації веслування на байдарках і каное, депутата міської ради Габріела Михайлова, незважаючи на те, що в Харкові немає великої річки, цим видом спортом займається багато дітей. Деякі з них в подальшому стають чемпіонами, як Денис Коваленко, який в 2015 році став призером чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное.




Інформаційні платформи