Гонщики Спортивного клубу «Лідер» представлять Україну на міжнародних змаганнях з автомобільного спорту

04 жовтня 2019 16:08

5-6 жовтня 2019 року в Італії пройдуть міжнародні змагання з автомобільного спорту - картинг. У змаганнях візьмуть участь близько 350 пілотів в 4 класах картів. Гонщики, що беруть участь в цих змаганнях приїхали з України, Англії, Італії, Німеччини, Китаю, Чехії, Франції, Швеції, Росії, Америки, Угорщини, Польщі, Білорусії.

Україну і нашу Слобожанщину представлять гонщики спортивного клубу «Лідер»: кандидат в майстри спорту - Фурніка Микита і кандидат в майстри спорту - Телюк Олексій, які виступлять в класі Easy Kart 100. Змагання цієї серії відрізняються боротьбою дуже сильних пілотів між собою і є хорошою школою для професійного зростання.

Спортсмени Спортивного клубу «Лідер» майстер спорту - Дерюга Олександр і кандидат в майстри спорту - Фурніка Микита в вересні 2019 вже брали участь в міжнародних змаганнях з автомобільного спорту (картинг). Дерюга Олександр представив Україну в гонках Super Cup international класі машин «KZ-2» в Італії на трасі Lonato-South Garda. Фурніка Микита представив Україну в змаганнях Central European Rotax Max Challenge Pachfurth в Австрії, які пройшли 19-22 вересня 2019 року. Спортсмени продемонстрували хороший рівень пілотування і показали хороші результати, впевнено фінішувавши в першому дивізіоні.

Побажаємо гонщикам спортивного клубу «Лідер» успішних виступів.


Теги:


Інформаційні платформи