Жанна Тремполець: "У команді достатньо висококваліфікованих і досвідчених гравців"

26 квітня 2017 12:56


Начальник команди "Житлобуд-2" розповіла про поточний стан справ в клубі.

Про те, як готується чемпіон України до нового чемпіонату і наскільки вплинула скасована гра 1 туру харківського "Житлобуд-2" в інтерв'ю з начальником команди Жанною Юріївною Тремполець.

- Яка на сьогоднішній день обстановка в команді, ким вам вдалося підсилитися перед стартом Чемпіонату і чи планується дозаявка гравців під Лігу Чемпіонів?
- На сьогоднішній день в команді більш ніж достатньо висококваліфікованих і досвідчених, талановитих гравців. З Вірою Дятел ми підписали контракт ще до зимового Першості. Днями уклали угоди з Тетяною Полюхович та Іриною Славич - молоді перспективні гравці. Найближчим часом інших підписань у нас не передбачається - керівництво клубу і тренер не бачать в цьому сенсу. Зазначу, що до Ліги Чемпіонів ще багато часу, у нас буде достатньо ігрової практики, щоб оцінити всі можливості наших гравців і встигнути прийняти необхідні рішення.

- Чи є у вас травмовані на сьогоднішній день гравці?
- Серйозно травмованих немає. Тренер Наталія Зінченко може розраховувати на кожного гравця.

- Які завдання Ви ставите на перехідній чемпіонат, по суті, він нічого не вирішує?
- Насправді, на будь-якому етапі завдання у кожного клубу, і ми не виняток - перемогти. Ми виросли до такого професійного рівня, що сама по собі перемога не є аж такою, зрозуміло, що це цінність і тут без варіантів, єдиною метою для нас. Найважливіше - це виконання завдань тренера, зіграність команди, награвання комбінацій, що ми успішно і виконували на зимовому Першості. У нас не було мети перемогти за всяку ціну, ми працювали над схемами гри. Нові люди в команді, це завжди складно, як ви розумієте. Віра Дятел - це гравець найвищого рівня, як футболіст, вона вже давно сформована, зі своєю манерою гри. Зрозуміло, що їй потрібно було вписуватися під нашу модель гри, а нам, в якійсь мірі, і під її.

- Трохи питання абстрактний. На минулому зимовому Першості клубу за 1 місце подарували автобус, а що подарували за чемпіонство?
- Керівництво клубу матеріально заохотило гравців, тренерський штаб, не в моїй компетенції обговорювати конкретні суми. Перед Новим роком був великий святковий концерт з цікавою розважально-культурною програмою. Це було по-особливому тепле, душевне святкування золотих медалей.

- Як Ви ставитеся до переходу на осінь-зима, чи є сенс в наших реаліях грати за такою схемою?
- Оскільки це загальноприйнята європейська система, я не думаю, що ми вигадуємо велосипед. Я впевнена, що фахівці оцінили всі плюси і мінуси цієї схеми. З нашого боку ніяких претензій немає.

- Через несприятливу погоду було скасовано ваша гра. Чи вплинула вимушена пауза на підготовку команди?
- Навряд чи погода як то вплинула на підготовку до старту, нам дуже шкода, що погода внесла свої корективи. З нетерпінням чекали першої гри. Проте, вимушену паузу зайняли підготовкою в тренажерному залі. Але ми обов'язково надолужимо згаяне.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи