Завершується підготовка до спортивного ярмарку «Харків – спортивна столиця»

31 серпня 2015 14:55

12 вересня 2015 року одна з найбільших площ Європи – площа Свободи буде розділена на 5 функціональних зон. У кожній зоні буде організовані сектори, в яких понад 60 спортивних організацій міста Харкова нададуть інформацію про свої види спорту.

Спортивний ярмарок відкриє свої двері о 12.00 урочистим парадом, в якому візьмуть участь більше 1,5 тис. спортсменів Слобожанщини. Під час заходу до 19.00 години проходитимуть показові виступи, майстер-класи, інтерактивно-розважальні конкурси.

Відвідувачі спортивного ярмарку зможуть не тільки насолодиться показовими виступами спортсменів, але і безпосередньо спробувати себе в різних видах спорту, продемонструвати на тренажерах і спортивних снарядах силу і спритність, взяти участь в конкурсах, змаганнях, турнірах, випробуваннях та квестах, організованих спортивними організаціями, а їх переможці отримають нагороди.

 

Нагадаємо, що у 2014 році даний захід отримав багато позитивних відгуків як серед мешканців міста так і від спортивних організації. Оскільки він проходив на початку навчального року, батьки отримали можливість безпосередньо побачити та отримати необхідну інформацію від тренерів та працівників спортивних організацій з різних видів спорту, ознайомитись з місцем розташування спортивних закладів, графіком проведення занять та багато іншого. На протязі 8 годин спортивний ярмарок відвідало більше 52 тисяч жителів та гостей міста. В результаті спілкування, спортивним організаціям вдалося залучити понад 3000 дітей до своїх видів спорту.

 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за тел.: (057) 760-75-81 або електронною поштою: sportevents.kharkiv@gmail.com

 




Новини в тему

01 серпня 2016
У вересні в Харкові пройде щорічний Ярмарок спорту
07 вересня 2015
На спортивному ярмарку пройдуть змагання з кроссфіту і виступить збірна біатлоністів
05 травня 2015
У Харкові відбудеться 2-а Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця»
Інформаційні платформи