Закінчився ІІІ етап Кубку України зі стрільби з лука

27 серпня 2019 09:47

25 серпня закінчився ІІІ етап Кубку України зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини», який відбувся на спортивній базі КЗ ХМ СДЮСШОР зі стрільби з лука «Комунар».

У змаганнях взяли участь найсильніші лучники України - представники м. Києва, Вінницької, Сумської, Чернівецької, Чернігівської, Одеської, Черкаської, Рівненської, Львівської і Харківської областей. Програмою передбачено виступи в класичному (олімпійському) і блочному луці. Всього участь у змаганнях взяло близько 180 спортсменів.

Перший комплект медалей спортсмени розіграли серед змішаних команд у всіх категоріях. В категорії класичного лука серед дорослих спортсменів харківські спортсмени Мелехов Артем, МСУ та Дубровіна Катерина, ЗМС зайняли почесне третє місце, поступившись першим і другим місце двом командам з м. Львова. Серед кадетів в цьому виді програми переможцями змагань стали харківські юні лучники – Гуліч Олег та Ярмак Ірина, срібними та бронзовими призерами стали  команди з м. Суми та м. Чернівці відповідно. У категорії блочного лука переможцями так само стали харківські спортсмени – Охотська Віра та Головко Вадим, МСУ, залишив за собою дві команди з м. Києва.

У третій день змагань розігрувалися медалі в особистому заліку у всіх категоріях.

Серед чоловіків в класичному луці переможцем змагань став – олімпійський чемпіон 2008року, Заслужений майстер спорту України – Віктор Рубан, друге місце посів, так само харків'янин, Заслужений майстер спорту України - Олександр Сердюк і третє місце посів представник Сумської області. Серед жінок в цьому виді програми почесне друге місце посіла харків'янка – Оніщук Валерія, поступившись золотом представниці  Сумської області, бронза дісталася львівської спортсменці.

У кадетів срібним призером змагань став харків’янин - Трифанов Тарас програвши супернику з Черкаської області і третє місце у спортсмена з м. Суми.

У категорії блочного лука серед чоловіків перемогу здобув  спортсмен з м. Вінниці, харківський спортсмен - Соколов Олександр став другим, а його колега по команді – Дорошенко Юрій став бронзовим призером змагань.

У командних змаганнях серед чоловіків (класичний лук) харківська команда в складі: Мелехова Артема, Грекулова Олександра та Бойка Михайла стала срібним призером змагань, поступившись золотом  команді «Львівська -1», команда «Львівська - 2» виборола бронзу.

Серед жінок в цьому виді програми перемогу здобула харківська команда в складі: Дубровіної Катерини, Павліченко Дар'ї та Оніщук Валерії, срібло так само у команди з Харкова – Альшаєва Тетяна, Третьякова Ірина, Пуль Діана, бронзова нагорода у команди Львівської області.

Серед кадетів харківська команда «Харківська - 1» піднялися на першу сходинку п'єдесталу нагородження: у складі: Трифанова Тараса, Ярмака Дмитра і Сергієнко Андрія на другій та третій сходинках спортсмени з міст Одеси та Чернівці відповідно.

У категорії «кадети» серед дівчат  харківська команда «Харківська – 1» піднялися на третю сходинку п'єдесталу нагородження: у складі: Постельняк Софії, Ігнатенко Тетяни та Здоровенко Вероніки, друге та перше місце здобули команди  з Львівської та Чернівецької областей.

У командному заліку, у представників блочного лука, серед чоловіків переможцем стала команда «Харківська - І» (Дорошенко Ю., Соколов А., Головко В.), срібло також у команди м. Харкова (Шуть Д., Галазюк В., Таіров А.), бронза у команди з м. Києва. У жінок в цьому виді програми змагання не проводилися.




Новини в тему

07 жовтня 2020
Харківські лучники повернулися з перемогами з фіналу Кубка України
28 вересня 2020
Харківські кадети — віце-чемпіони України зі стрільби з лука
06 вересня 2020
Харківські лучники стали призерами чемпіонату України
22 серпня 2020
Визначилися переможці чемпіонату Харківської області зі стрільби з лука
05 серпня 2020
Віктор Рубан здобув «срібло» на чемпіонаті України
24 лютого 2020
Харківські спортсмени отримали призові місця зі стрільби з лука у Черкасах
13 cічня 2020
У Харкові завершився Кубок Рубана зі стрільби з лука
11 cічня 2020
У Харкові проходять всеукраїнські змагання зі стрільби з лука
10 грудня 2019
Харківські лучники перемогли на змаганнях у Польщі
Інформаційні платформи