Юлія Світлична привітала регбійний клуб «Олімп» з перемогами в чемпіонаті та Кубку України - 2017

11 листопада 2017 14:19

З гравцями, тренерами та президентом клубу керівник області зустрілася в ХОДА.

Цього року харківські спортсмени стали абсолютними лідерами в Україні з регбі-7 та регбі-15. «Олімпійці» здобули перемогу в чемпіонаті країни в обох різновидах регбі, а також вибороли в кожному з них по Кубку України.

«Харківська громада пишається командою «Олімп», яка є багаторазовим чемпіоном України, володарем Кубка України з регбі, яка сьогодні показує суперклас і в європейських іграх. Мені приємно усвідомлювати, що більша частина збірної України з регбі - харків'яни. Це стає брендом. Харків пишається своїми спортсменами, пишається командною та сильною грою», - відзначила Юлія Світлична.

Вітаючи спортсменів з перемогами, голова ХОДА наголосила, що команда завжди може розраховувати на підтримку з боку керівництва області.

Президент регбійного клубу «Олімп», власник групи DCH Олександр Ярославський також привітав команду, зазначивши, що спортсмени мають стабільний успіх лише завдяки серйозній роботі.

«Ми разом націлені на перемогу, - звернувся до гравців Олександр Ярославський. – Я вдячний Юлії Світличній за увагу, яку вона приділяє безпосередньо команді «Олімп» і розвитку спорту в Харківській області в цілому».

Також у ході урочистої зустрічі гравцям команди «Олімп» Юлія Світлична вручила пам’ятні подарунки – спортивні годинники - за успішний виступ на чемпіонатах та Кубках України з регбі у 2017 році. Капітан регбійного клубу «Олімп» Сергій Церковний отримав Пам’ятний кубок.

«Кожен раз приємно ставати чемпіонами. Я б хотів подякувати Юлії Світличній та Олександру Ярославському за підтримку, яка надається клубу «Олімп». Завдяки цій підтримці ми пишемо яскраву історію харківського та українського регбі. Ми намагаємося достойно нести прапор нашої країни», - зазначив головний тренер команди «Олімп» Валерій Кочанов.

Довідка. «Олімп» є самим титулованим регбійним клубом України. На його рахунку - 13 чемпіонських титулів з регбі-15, а також вісім перемог у першості з регбі-7. П'ять разів команда ставала володарем Кубка України з регбі-7 і ще дев'ять разів - з регбі-15. Власником клубу з 2005 року є Олександр Ярославський, з яким пов'язані найкращі роки в історії харківського «Металіста».




Новини в тему

05 вересня 2023
Ігор Терехов нагородив харківських регбістів - переможців всеукраїнських змагань
21 серпня 2023
Харківські регбісти вчергове виграли Кубок України
12 червня 2023
Харківські регбісти виграли черговий тур ЧУ
15 травня 2023
У Харкові створили нову регбійну команду
13 квітня 2021
Регбісти з "Олімпу" рознесли суперника в пух і прах
13 липня 2020
Серед харківських регбістів пройшов товариський турнір
28 серпня 2019
Перше та третє місце чемпіонату України з регбі вибороли харків’яни
20 серпня 2019
Харківський регбійний клуб «Олімп» - володар Кубка України з регбі-7!
22 липня 2019
У Харкові завершився жіночий чемпіонат Європи з регбі-7 2019 року в дивізіоні «GRAND PRIX SERIES»
12 липня 2019
У Харкові пройде ІІ тур Чемпіонату Європи з Регбі-7
Інформаційні платформи