У танцювальному флешмобі в Харкові взяли участь понад 3 тисячі осіб

30 травня 2016 09:45

II Фестиваль бальних танців під відкритим небом «Харківський вальс» пройшов 28 травня, на пл. Свободи.

В рамках заходу відбулося змагання між найкращими танцювальними парами міста - переможцями різних турнірів, які боролися за право називатися кращими танцюристами Харкова.

Крім того, на площі був організований танцювальний флешмоб - одночасне виконання вальсу, в якому, за оцінками організаторів, взяло участь понад 3 тис. осіб. Спочатку професійні танцюристи зобразили складнішу частина дійства, потім до них приєдналися всі учасники масового флешмобу, які репетирували і готувалися до танцю, після чого всі бажаючі змогли також потанцювати вальс.

Як зазначив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, «Харківський вальс» є унікальним проектом для України, і, можливо, навіть для країн ближнього зарубіжжя.

«Ніде не проводиться конкурс з бальних танців під відкритим небом. Що ж стосується флешмобу, то приємно, що курсанти військових вишів уже другий рік підтримують нас, і дівчата з ними танцюють із задоволенням, створюючи тим самим масовість і видовищність. Бальні танці - це красиво, і ми намагаємося показати це всім харків'янам», - зазначив Олексій Чубаров.




Новини в тему

19 травня 2019
У Харкові пройшов Велодень-2019
07 листопада 2018
У Харкові пройшов Міжнародний фестиваль спортивного бального танцю
17 березня 2016
У Харкові пройдуть Міжнародний марафон, Велодень і «Гонка нації»
Інформаційні платформи