У суботу стартує Grant Management Sport Academy

19 вересня 2019 10:05

З 21 вересня стартує пілотний проект «Grant Management Sport Academy». На навчання зареєструвалося 29 учасників із 20 спортивних організацій. Заняття будуть проходити в Міському центрі підтримки молодіжних ініціатив «ХАБ 6/9» (площа Свободи, 5/1, 6-й під'їзд, 9-й поверх, Держпром).

Протягом 3-х місяців представникам спортивних організацій буде запропоновано відвідати теоретичні та практичні заняття з грантрайтінгу, управління проектами та розвитку креативності, основною метою яких є навчання слухачів оформлення проектних заявок та пошуку фінансування для реалізації проектів.

Нагадаємо, що «Grant Management Sport Academy» - це одинадцять занять, спрямованих на отримання досвіду співпраці з організаціями та фондами, що надають гранти для розвитку фізичної культури і спорту. Цей проект проводиться з метою розвитку компетенції та навичок соціального проектування представників спортивних федерацій (асоціацій) і клубів, які бажають і здатні ініціювати та реалізовувати в м.Харкові інвестиційні проекти в сфері спорту.




Новини в тему

16 грудня 2019
Завершились семінари «Grant Management Sport Academy»
14 травня 2019
Восени пройдуть семінари «Grant Management Sport Academy»
14 червня 2017
У місті пройде міжнародної семінар для тренерів з баскетболу
Інформаційні платформи