У Києві відбувся фінал Національного чемпіонату України UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2018

10 грудня 2018 12:22

1 грудня 2018 року у Києві відбулась найважливіша подія року для українських шанувальників бразильського джиу-джитсу - фінал Національного чемпіонату України UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2018.

Протягом року рейтингові чемпіонати з джиу-джитсу серед професіоналів та любителів проходили у Харкові, Одесі, Львові та, нарешті, фінальні змагання відбулись в столиці, в гостинному залі Національного університету фізичного виховання та спорту України.

На фінал до Києва з’їхались понад півтисячі спортсменів більш ніж з 50 клубів з усіх куточків України.

Заключний етап чемпіонату визначив найкращих спортсменів України 2018 року на підставі офіційного рейтингу. Змагання проходили в чотирьох категоріях — «Діти», «Юніори», «Дорослі», «Майстри». Було розіграно 67 комплектів медалей.

Також за результатами чемпіонату були визначені кращі клуби. Перше клубне місце вибороли спортсмени з м. Запоріжжя - Musubi-dojo/Rocket/ATOS, друге місце серед клубів очолили  Харківські спортсмени - Copacobana, та третє місце - спортсмени з м. Києва - Checkmat Ukraine.

«Я дуже радий тому, що на фінал Чемпіонату приїхало так багато спортсменів, що в Україні так багато людей, які поділяють філософію бразильського джиу-джитсу та кожного дня вдосконалюються в цьому виді бойових мистецтв, - поділився враженнями Президент української федерації бразильського джиу-джитсу UFBJJ Георгій Лаговський. - Вітаю усіх учасників Чемпіонату, бажаю їм подальших успіхів та перемог на міжнародних турнірах. Те, що бразильське джиу-джитсу в Україні з кожним роком стає все більш і більш популярним та професійним - наша спільна перемога!»




Новини в тему

19 грудня 2019
Завершився фінал Всеукраїнського чемпіонату з бразильського джиу джитсу
08 листопада 2019
Харківські спортсмени приймуть участь у Чемпіонату Світу з джиу-джитсу
23 вересня 2019
В Одесі відбувся наймасштабніший Національний чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019»
17 вересня 2019
На кубку Світу з джиу-джитсу харківські спортсмени завоювали медалі
13 травня 2019
У Харкові відбувся Національний чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019»
18 квітня 2019
У Харкові відбудеться відкритий Міжнародний Чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019»
07 березня 2019
У Львові вібувся Національний чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019»
22 травня 2018
В Одесі пройшов другий етап Національного рейтингового Чемпіонату України з джиу-джитсу
26 лютого 2018
Завершився I-й етап Чемпіонату України з джиу-джитсу
Інформаційні платформи