У Харкові завершився Кубок Рубана зі стрільби з лука

13 cічня 2020 14:11

З 9 по 12 січня в місті Харкові у спортивному залі КЗ «ШВСМ» відбулись відкриті Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана». У змаганнях брали участь близько 130 спортсменів з 5 областей України. Учасники змагались у категоріях класичного та блочного лука.

Весь п'єдестал пошани в категорії класичного лука серед чоловіків в особистому заліку зайняли харківські спортсмени: І місце - Дікань Леонід,    ІІ місце -  Сердюк Олександр, ІІІ місце – Мелехов Артем. У жінок у цьому ж виді програми  також весь п’єдестал зайняли харківські спортсменки: І місце  посіла Третьякова Ірина, ІІ місце – Дубровіна Катерина і ІІІ місце зайняла  Павліченко Дар’я.

В категорії «кадети» серед юнаків в особистому заліку золото дісталося харківському спортсмену – Дюняшеву Микиті, срібло та бронзу також отримали харківські спортсмени – Кривко Сергій та Жук Олександр відповідно. Серед дівчат цієї ж категорії  весь п'єдестал пошани  посіли також харківські спортсмени: І місце – Аристова Олександра, ІІ місце – Здоровенко Вероніка, ІІІ місце – Ярмак Ірина.

В категорії блочного  лука серед чоловіків  в особистому заліку золото здобув харків’янин Головко Вадим, срібло також у харків’янина – Галазюка Віктора,  бронза дісталося представнику із м. Києва. У жінок даної категорії весь п'єдестал пошани дістався харківським спортсменкам: І місце – Мурашко Діана, ІІ місце – Гриншпун Олена, ІІІ місце – Кононенко Ангеліна.

У командній першості серед чоловіків у класичному луці, переможцями стала харківська команда «СДЮСШОР 1», срібні призери харківська команда «СДЮСШОР - юніори», бронзові призери - команда «ШВСМ». Серед жінок переможцями стала команда «ШВСМ», друге місце у команди «Харківська - 1», третє – у команди «Харківська - 2».

Серед кадетів командній першості у класичному луці, весь п'єдестал пошани здобули харківські спортсмени: І місце – «СДЮСШОР-1», ІІ місце – «ХДВУФК №1», ІІІ місце – «СДЮСШОР-2». У дівчат цієї категорії також усі призові місця посіли харківські команди: І місце – « Харківсь-1», ІІ місце – «ХДВУФК №1», ІІІ місце – «СДЮСШОР 1».

У командній першості в категорії блочний лук, перше місце здобула команда - «Київ -1», ІІ місце – «Харків-2», ІІІ місце – «Харків - 1».




Новини в тему

07 жовтня 2020
Харківські лучники повернулися з перемогами з фіналу Кубка України
28 вересня 2020
Харківські кадети — віце-чемпіони України зі стрільби з лука
06 вересня 2020
Харківські лучники стали призерами чемпіонату України
22 серпня 2020
Визначилися переможці чемпіонату Харківської області зі стрільби з лука
05 серпня 2020
Віктор Рубан здобув «срібло» на чемпіонаті України
24 лютого 2020
Харківські спортсмени отримали призові місця зі стрільби з лука у Черкасах
11 cічня 2020
У Харкові проходять всеукраїнські змагання зі стрільби з лука
10 грудня 2019
Харківські лучники перемогли на змаганнях у Польщі
09 грудня 2019
Харківські лучники завоювали призові місця на Всеукраїнському турнірі зі стрільби з лука
Інформаційні платформи