У Харкові вперше пройде танцювальний фестиваль під відкритим небом

17 березня 2015 16:07

Масовий танцювальний захід відбудеться 23 травня на пл. Свободи.

Про це сьогодні, 17 березня, повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров.

Він зазначив, що такої цікавої за своїм форматом і масштабної танцювальної події не було ні в Харкові, ні в Україні. Під відкритим небом на головній площі міста виступлять сотні виконавців бальних танців. Сам захід пройде на трьох танцювальних майданчиках у трьох різних форматах. На двох майданчиках зберуться професіонали і напівпрофесіонали, танцюристи, які відвідують секції бальних танців. На одному з майданчиків пройде фестиваль, на другому - змагання, а на третьому - майстер-класи для харків'ян різного віку, які хочуть навчитися танцювати.

Наприкінці заходу пройде масовий флешмоб, на який зберуться учасники з трьох танцювальних майданчиків. За словами Олексія Чубарова, в планах департаменту запросити представника Книги рекордів України, щоб зафіксувати рекорд, який планують поставити танцюристи, - наймасовіший танець, а саме віденський вальс.

У планах організаторів запросити на захід ще і танцюристів з Харківської області. Учасників змагань у дитячій категорії очікують призи та сюрпризи, наприклад, похід у дельфінарій.

«Харків має давні танцювальні традиції. За нашими підрахунками, танцями в місті займається близько 10 тис. чоловік. Ми запрошуємо всіх, хто хоче взяти участь у нашому заході. Заявки на участь вже зараз можна подавати до Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу. Крім того, ми чекаємо на площі Свободи цього дня всіх харків'ян, які люблять танці», - підкреслив Олексій Чубаров.




Новини в тему

18 червня 2023
У Харкові відбувся All Stars Dance Awards
20 грудня 2022
На Харківщині пройшов хореографічний фестиваль “Велика країна 2022”
25 вересня 2021
У Харкові визначили найсильніші пари країни у спортивних танцях
24 червня 2019
Харківська команда з танцювального спорту зайняла одну з лідируючих позицій
08 травня 2019
На вихідних в Харкові пройдуть змагання з танцювального спорту East Ukrainian Cup-2019
02 квітня 2019
У Харкові пройде Міжнародний танцювальний фестиваль MEGAPOLIS
23 листопада 2018
«KHARKIV TROPHY-2018» можна дивитися онлайн
22 листопада 2018
Цієї неділі відбудеться KHARKIV TROPHY 2018
08 листопада 2018
У Харкові пройдуть Всеукраїнські змагання з танцювального спорту
30 жовтня 2018
Ukr Dance Cup 2018 можна подивитися онлайн
Інформаційні платформи