У Харкові відбувся ювілейний "Fit Day"

19 червня 2021 20:58

"Fit Day Kharkiv" - один із наймасштабніших спортивних івентів країни. Захід проводили у Харкові на стадіоні "Металіст" уже вп'яте.

У рамках "Fit Day Kharkiv 2021" відбулося кілька активностей: Sport Marketing Forum і майстер-класи міжнародних презентерів.

"Fit Day" - це один із наймасштабніших спортивних івентів країни, платформа для обміну досвідом, отримання нових знань про тенденції у світовому спорті, можливість навчитися популярним фітнес напрямкам у міжнародних презентерів. Цього року учасники навчального форуму говорили про бізнес у контексті спорту і розвитку особистого бренду. А тим, хто хотів відвідати майстер-класи кращих фітнес-тренерів України та Європи, ми надали вибір: дві локації і два напрямки у фітнесі: активне і релакс. Це фішка "Fit Day" 2021 року", - зазначив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олексій Чубаров.

Загалом захід відвідало понад 350 осіб: фітнес-тренерів, представників спортивних клубів та федерацій міста і тих, хто просто захоплюється спортом.

Також в рамках "Fit Day 2021" відбулися змагання серед харківських воркаутерів Barstylers Workout Challenge: хлопці і дівчата визначали найсильніших спортсменів у віці від 6 до 21 року в 15 номінаціях. Переможцями (вже втретє) стали учасники, які тренуються в міському воркаут залі "Старт". Друге місце посіла команда "Торсіону", третє - "Кріптону".

Захід відбувся за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.




Новини в тему

17 березня 2024
У Харкові відбулися змагання з воркауту "Кубок Barstylers"
08 грудня 2023
У Харкові визначили переможців Workout winter games
02 листопада 2023
Відкрита реєстрація на Workout winter games
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
23 липня 2023
У Харкові пройшов чемпіонат міста з воркауту
19 липня 2023
У Харкові пройде чемпіонат міста зі стріт воркауту
18 липня 2023
На бульварі Юрʼєва визначили найсильніших воркаутерів міста
26 червня 2023
У саду Шевченка відбулися змагання з воркауту
21 червня 2023
У Харкові відбудеться майстер-клас і змагання з воркауту
Інформаційні платформи