У Харкові відбувся легендарний брейкданс фестиваль "Breakidz"

06 жовтня 2016 14:19

2 жовтня на вуличному майданчику біля Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. В. Лисенка "Street Culture" состоялся брейкданс фестиваль "Breakidz". В цьому році йому виповнилося 17 років, а також 30 років з того моменту, коли народився брейкданс в Харкові. Приїхали учасники з усієї країни, а також судді з Болгарії та Білорусі, які мають світове визнання. Цей фестиваль по праву можна назвати одним з кращих за весь час його існування.

Перший день фестивалю пройшов в інституті фізкультури, де проходили відбори на фінальну частину, яка відбулася 2 жовтня на вуличному майданчику ХНАТОБу. Кращі збірні міст воювали в фіналі, в результаті перемогла збірна Дніпра (профі команди) і збірна Б.Церкві (Кидз). Біла Церква вдруге забирає перемогу (перша була у 2015 р.)

Нагадуємо, що фестиваль пройшов у рамках програми розвитку вуличних культур Харкова, під патронатом міського голови Геннадія Кернеса, а також за підтримки Департаменту сім'ї молоді та спорту Харківської міської ради. У 2016 році вже відбулися фестивалі з вуличного баскетболу "Українська стрітбольний ліга", графіті та стріт арту "Залиш свій слід", паркур культури "Prokach Days", райдер культур "Компліт", брейкданс культури "Breakidz". До кінця поточного року відбудеться фестиваль 15 жовтня воркаут культури "Barstylers battle".




Новини в тему

17 березня 2024
У Харкові відбулися змагання з воркауту "Кубок Barstylers"
19 грудня 2023
Запрошуємо на "Дитячі різдвяні розваги"
08 грудня 2023
У Харкові визначили переможців Workout winter games
02 листопада 2023
Відкрита реєстрація на Workout winter games
23 липня 2023
У Харкові пройшов чемпіонат міста з воркауту
21 липня 2023
У Харкові відбувся Фестиваль робототехніки
19 липня 2023
У Харкові пройде чемпіонат міста зі стріт воркауту
18 липня 2023
На бульварі Юрʼєва визначили найсильніших воркаутерів міста
18 липня 2023
Запрошуємо на Фестиваль робототехніки
Інформаційні платформи