У Харкові відбудеться презентаційний тренінг проекту «Спортивний рух «ДжуніорЗ»

02 квітня 2018 12:30

У Харкові 4 квітня 2018 року з 1000 до 1600 в приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи № 7 (пр-т Московський, 246-Б) відбудеться презентаційний тренінг «Спортивний рух «ДжуніорЗ» за участю організатора та керівника - Олександра Педана.

Для участі у заході керівники та вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів міста, батьківські активісти повинні зареєструватися за посиланням тут.  Або знайти реєстраційну анкету на сайті

Учасники тренінгу отримають відповідні сертифікати із зазначенням годин підвищення кваліфікації.

Довідка: Проект «Спортивний рух Олександра Педана «ДжуніорЗ» реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, спортивного комітету України, та численних національних федерацій з різних видів спорту. В рамках проекту для вчителів фізичної культури, членів батьківських комітетів закладів загальноосвітньої середньої освіти міста проводяться безкоштовні тренінги, фестивалі та інші спортивні заходи, спрямовані на формування у молоді здорового способу життя, впровадження новітніх варіативних модулів і видів спорту до програми фізичного виховання школярів.




Інформаційні платформи