В Харкові відбудеться міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup 2015»

07 квітня 2015 15:22

Дата проведення: 11-12 квітня 2015 року 

Час проведення: з 9:00, фінальні поєдинки з 16:00

Місце проведення: м.Харків, ПС "Локомотив" імені Г.М. Кірпи, вул. Котлова, 90/1

У Харкові відбудеться міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup 2015». На сьогоднішній день тхеквондо ВТФ є самим розвиваються у світі видом єдиноборств, який займає своє гідне місце в олімпійському спорті. Динаміка і непередбачуваність поєдинків, емоції спортсменів на доянгах та вболівальників на трибунах, перетворюють кожен бій в яскравий і незабутній спортивне свято.
Протягом декількох років турнір «Ukraine Open Cup» є невід'ємною частиною спортивного життя України і Харкова. У минулому році Всесвітня Федерація тхеквондо присвоїла йому високий світовий статус G-1, що дозволило організаторам залучити до участі спортсменів з 22 країн світу. Серед них були переможці і призери чемпіонатів Європи та світу, а також Олімпійських ігор.
Цього року турнір обіцяє бути не менш представницьким. Для участі в «Ukraine Open Cup 2015» вже зареєструвалися спортсмени з 20 країн світу, серед яких не тільки команди Європи, а й тхеквондисти з більш далеких берегів - США, Бразилії, Пуерто-Ріко, Бахрейну та Алжиру.
Найсильнішим складом виступлять на турнірі і українські спортсмени. Вся національна збірна буде відстоювати честь країни, боротися за медалі і дорогоцінний рейтинг. Напередодні Олімпійських ігор, які наступного року прийматиме Ріо-де-Жанейро, саме рейтинг стає головною метою боротьби. Участь і хороший результат на подібних турнірах дозволяє наблизитися до заповітної мрії кожного спортсмена - участі в Олімпіаді.
Крім дорослих спортсменів боротьбу за медалі також поведе і юне покоління - кадети та юніори, для яких тільки починається шлях до олімпійських вершин.
Традиційно турнір прийме один з кращих спорткомплексів України - харківський Палац спорту «Локомотив», де проводяться найважливіші старти українського тхеквондо.
Федерація тхеквондо ВТФ України запрошує всіх на турнір «Ukraine Open Cup 2015».




Новини в тему

20 лютого 2024
Харківські спортсмени виграли Кубок України з тхеквондо ВТФ
29 листопада 2023
Харківські тхеквондисти – переможці і призери ЧУ
10 жовтня 2023
Функендорф виграв бронзу рейтингового турніру з тхеквондо у Латвії
01 червня 2023
Харківські учні – переможці Європейських ігор з єдиноборств
28 березня 2023
Харківські тхеквондисти здобули нагороди на Всеукраїнській Гімназіаді
31 липня 2022
Харківські тхеквондисти – чемпіони і призери Європейських університетських ігор
20 травня 2021
Харківські тхеквондсити назбирали медалей на західній Україні
15 грудня 2020
Дар’я Костеневич стала чемпіонкою Європи з тхеквондо
14 серпня 2020
На Холодній горі пройшли майстер-класи з тхеквондо
21 грудня 2019
За традицією рік завершують «Діти України»
Інформаційні платформи