У Харкові відбудеться майстер-клас з конкуру

03 червня 2015 12:51

Дати проведення: 5-6-7 червня 2015 року
Час проведення: щодня з 9.00-19.00
Місце проведення: КСК WhiteStable (вул. Академіка Синельникова, 25)

На території КСК WhiteStable відбудеться майстер-клас з конкуру під керівництвом Мігеля Віана (Португалія) - чинного тренера національної збірної Португалії, так само головного тренера КСК «WhiteStable».

Мігель Віана сформувався, як професійний вершник рівня Гран-Прі, під керівництвом наступних тренерів: ThomasFuchs (дворазовий учасник олімпійських ігор), BaltazarRodrigues, JoaoCalderia, ElinaRodrigues. Постійний учасник змагань з конкуру національного та міжнародного рівнів.
З 1998 року Мігель Віана присвятив себе тренерській діяльності. Відданість своїй справі, повна віддача і захопленість, з якою Мігель Віана проводить тренування, приносять свої результати у вигляді досягнень його учнів, які неодноразово піднімалися на вищі щаблі п'єдесталу пошани чемпіонатів Європи з конкуру.
Майстер-клас з конкуру, унікальний за своїм змістом, призначений для чотирьох груп учасників: діти, юнаки та юніори, аматори, спортсмени. Два перших дні будуть присвячені практичним заняттям. У третій день відбудуться змагання-тренінг по проходженню маршруту.
Для кожної групи організатори підготували окрему програму.

 

Довідка. Конкур (Concours Hippique - кінні змагання; франц.) - найбільш видовищний вид кінного спорту. У цьому виді вершник на коні повинен пройти маршрут, долаючи встановлені на ньому перешкоди, що складаються з окремих дерев'яних частин (прямовисні жердяні паркани, паралельні бруси, обтічної форми трійники тощо), а також рівчаків з водою (відкриті і з встановленими над ними перешкодами з жердин). 

Мігель Віана - професійний вершник, постійний учасник змагань з конкуру національного та міжнародного рівнів. З 1998 року присвятив себе тренерській діяльності.




Новини в тему

04 грудня 2020
У Харкові відбувся фестиваль кінного спорту
26 листопада 2020
В Харкові відбудеться фестиваль кінного спорту
30 серпня 2016
У вересні відбудеться фінал всеукраїнських змагань з конкуру
17 травня 2016
У Харкові состоятся всеукраїнські змагання з кінного спорту
15 березня 2016
У Харкові пройде серія всеукраїнських змагань з кінного спорту
24 серпня 2015
Харків'янки стали призерками всеукраїнських змагань з кінного спорту
Інформаційні платформи