У Харкові пройшло відкрите тренування збірної команди України з боксу

10 червня 2017 10:21

Захід пройшов у залі Обласного спортивного комплексу «ХТЗ» 9 червня напередодні старту в Харкові чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків.

Відкриваючи захід, начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко привітав спортсменів від імені керівника Харківської області Юлії Світличної.

«Дуже приємно, що місцем проведення чемпіонату Європи з боксу в 2017 році була обрана наша область, яка славиться своїми спортивними традиціями, - зазначив Віталій Кириленко. - У цьому році Харків вже не вперше стає центром серйозних світових змагань. Кубок федерації з тенісу, футбольні матчі європейського рівня, Кубок світу зі спортивних танців... І ось тепер ми зустрічаємо учасників чемпіонату Європи з боксу з 40 країн світу. Це говорить про високу оцінку наших спортивних досягнень і ті можливості, які є в області для проведення великих спортивних заходів: про наявність відповідної інфраструктури, гідного рівня сервісу і транспортних послуг».

Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський підкреслив: команда готова до змагань, на даний момент триває бойова практика на старті чемпіонату.

У відкритому тренуванні взяли участь боксери з України, Литви та Шотландії.

За інформацією Дмитра Сосновського, честь збірної захищатимуть двоє харків'ян. Це Юрій Шестак - у ваговій категорії до 60 кг і Рамазан Муслімов - до 91 кг.

«Юрій Шестак - досвідчений боксер, він перемагав на серйозних міжнародних турнірах. Рамзан Муслімов - молодий спортсмен, хоча вже став бронзовим призером чемпіонату Європи серед спортсменів до 22 років у важкій вазі», - зазначив Дмитро Сосновський.

Урочисте відкриття чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків відбудеться 16 червня в Палаці спорту «Локомотив». У спортивному змаганні візьмуть участь близько 400 учасників з 40 країн. Завершиться чемпіонат 24 червня.




Новини в тему

27 березня 2024
Ражба – бронзовий призер міжнародного турніру з боксу у Литві
02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
13 лютого 2024
Толмачов виграв Кубок Странджа 2024
23 cічня 2024
Харківські боксери здобули нагороди престижного міжнародного турніру
13 грудня 2023
Румянцева виграла всеукраїнський турнір з боксу
04 грудня 2023
Савенко виграв всеукраїнський турнір з боксу
27 листопада 2023
Захарєєв – найкращий боксер країни за підсумками ЧУ
Інформаційні платформи