У Харкові пройде перший Всеукраїнський форум вуличних культур

08 листопада 2016 15:00

В рамках проекту "StreetCulture" вперше в Україні 12 листопада (12.00 - 20.00, вул. Дівоча, 6, Spalah) і 13 листопада  (12.00 - 20.00, вул. Благовіщенська, 1, Fabrika) відбудеться форум, який збере всіх діячів і активістів вуличних культур в одному місці з метою обміну своїм досвідом та знаннями.

У Харкові, за підтримки агентства США з Міжнародної розвитку USAID (в рамках проекту Українська ініціатива щодо підвищення суспільної довіри UCBI») і Департаменту у справах сім`і, молоді та спорту Харківської міської ради, в рамках проекту "StreetCulture" пройде перший Форум вуличних культур. Українські та зарубіжні спікери поділяться досвідом розвитку в своїх країнах і містах, навчать правильно співпрацювати з державою і спонсорами, розкажуть про ключові моменти і досягнення в сфері вуличних культур.

Запрошені гості з США і Європи, серед яких: Роб Долеки (Філадельфія) - легендарний ВМХ фотограф і один з піонерів сучасного вуличного катання, редактор популярного у всьому світі ВМХ порталу Didbmx.com. Раймонд Елбакян (Рига) - лідер латвійського молодіжного руху GhettoGames. Команда організаторів GhettoFamily на чолі з Раймондс є справжнім мотором вуличних культур в Латвії і відмінним прикладом для інших країн.
Олександр Киеня (Мінськ) - професійний брейк танцюрист, МС, промоутер, менеджер, хіп хоп активіст, директор медіабенда "Стріт Біт", організатор BattleoftheYear CIS / Baltic в Мінську.
Айтим Жакупов (Астана) - головний тренер Республіки Казахстан по streetworkout, один із співзасновників першого спеціалізованого залу по streetworkout в світі, організатор проекту BarBarsPro.
Сун Петерсен (Копенгаген) - професійний танцюрист, промоутер, засновник і організатор фестивалю зі світовим ім'ям FloorWarsInternational, громадської організації BreakPoint, фестивалю вуличних культур CopenhagenStreetFestival.
Учасниками форуму також стануть багато відомих українських вуличні активісти і організатори масштабних заходів, які визнані у всьому світі! Всього запрошено більше 20 спікерів та понад 50 активістів.
Щоб взяти участь у форумі необхідно залишити свою заявку тут https://vk.cc/5MP4eE (регистрация є обов'язковою. Кількість місць обмежена).
У день заходу кожному зареєстрованому учаснику буде видаватися бейдж, який підтверджує право на участь у форумі).
У планах організаторів, підписати совсемі ключовими учасниками форуму меморандум про спільну діяльність в сфері розвитку вуличних культур, щоб об'єднати і максимально посилити своі дії в цьому напрямку.

Вхід вільний.


Теги:


Інформаційні платформи