У Харкові зупиняться учасники міжнародного ралі

16 червня 2021 08:21

Піт-стоп спецділянки "Дніпро-Харків" в рамках ралі "Марафон дружби і миру - Україна в ралі Монте-Карло" відбудеться 19 червня біля будівлі Держпрому.

Як повідомили організатори, авто-марафон стартує в червні на честь 30-річчя незалежності України. Його учасники на ретро-автомобілях відвідають 30 міст України, Румунії та Молдови. Довжина маршруту складе 3 тис. км.

Організатори відзначили, що в 2022 році Україна вперше візьме участь в "Rallye Monte-Carlo", тому в рамках марафону водії зможуть підготуватися до змагань і випробувати автомобілі ЗАЗ-965 і ЗАЗ-966.

"Це наймасштабніший автомобільний промо-проєкт за весь час незалежності України. Pit-stop - це проміжний фініш, технічна зупинка в рамках маршруту марафону, під час якої учасники проводять техогляд автомобіля і зустрічаються з ретровикамі міста. У Харкові буде організований піт-стоп спецділянки ралі "Дніпро-Харків", - повідомили організатори.

До Харкова учасники марафону планують прибути о 19:00. Зустріч з городянами і власниками ретро-автомобілів пройде на майдані Свободи біля сухого фонтана, навпроти 5-го під'їзду Держпрому.

Через годину, з 20:00 до 22:00, в підтримку учасників марафону харків'яни на Клочківському спуску проведуть гонку на точність проходження спуску і підйому в режимі середньої швидкості.

Захід пройде за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.




Інформаційні платформи