У Харкові визначили найсильнішого атлета України

14 лютого 2018 10:12

Змагання між двома найсильнішими атлетами України відбулися 11 лютого в Центрі для занять воркаутом і східними єдиноборствами «Торсіон».

У Харкові змагалися Георгій Завадський з Одеси та Олександр Діденко з Кіровограда. Захід відвідали близько 200 уболівальників із різних міст України. Перемогу в змаганнях здобув і став кращим воркаутером України Олександр Діденко.

Як зазначив лідер руху стріт-воркауту в Харкові Іван Криленко, в місті продовжують розвивати рух стріт-воркауту, цим видом спорту активно займаються вже понад 3 тис. харків'ян. Для популяризації цього виду спорту за підтримки Харківської міської ради спортсмени організовують понад 10 великих заходів на рік, проводять близько 80 майстер-класів у навчальних закладах, харківські атлети беруть участь і перемагають в різних міжнародних змаганнях, до Харкова приїжджають позмагатися найсильніші атлети України.

«Ми намагаємося робити те, чого до нас не робив ніхто. Торік міський голова Геннадій Кернес відкрив зал для занять воркаутом «Торсіон», і багато атлетів з інших регіонів і країн приїжджають спеціально, щоб потренуватися тут. Активність самого руху зростає, молодь все більше і більше цікавиться цим напрямом. За нашими підрахунками, на сьогоднішній день в місті активно займаються стріт-воркаутом вже більше трьох тисяч харків'ян», - сказав Іван Криленко.

Нагадаємо, що центр для занять воркаутом і східними єдиноборствами «Торсіон» був відкритий 24 серпня 2017 року. У будівлі площею 400 кв. м розташовані зали з тренажерами і спеціальним обладнанням для тренувань на турніках, для гімнастики та інших занять. Це найбільший центр для занять воркаутом в Україні.


Теги: воркаут,


Новини в тему

27 червня 2019
Визначилися чемпіони України з воркауту
21 червня 2018
На вихідних у Харкові пройде чемпіонат з воркауту
19 квітня 2018
Харківські воркаутери проводять майстер-класи в школах
12 жовтня 2017
Геннадій Кернес зустрівся з юними переможцями чемпіонату України з воркауту
07 жовтня 2017
В юридичному університеті відкрили майданчик для воркаута
06 жовтня 2017
Центр для занять воркаутом в Індустріальному районі продовжує набір дітей
Інформаційні платформи