Цього року харків'ян чекають яскраві спортивні проекти

07 вересня 2015 18:20

Кілька яскравих спортивних проектів пройде цієї осені в Харкові.

Як повідомив сьогодні, 7 вересня, під час прес-конференції в прес-центрі Харківської міської ради заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов, такі заходи ще раз доведуть, що Харків - спортивна столиця.

Так, 12-13 вересня відбудеться фестиваль бігу «Strong Run». Як повідомив генеральний менеджер «Ukraine Sport Event» Дмитро Гармаш, це буде місцевий, але масштабний проект, аналогів якому немає в країнах колишнього радянського простору.

Учасникам «Strong Run» запропонують подолати за два дні шість різних дистанцій. 12 вересня пройдуть наступні змагання: забіг на 1 км в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, гірський біг на 14 км в Лісопарку, забіг на 10 км опівночі з ліхтариками на голові уздовж Дитячої залізниці в ліс і назад. На наступний день, 13 вересня, плануються такі забіги: на 4 км навколо парку ім. Горького, на 5,5 км в Черкаській Лозовій по трасі, де проходять авто- і мотогонки, і фінальний відрізок - 25 км уздовж Білгородського шосе і по лісі. Таким чином, загальна дистанція забігів складе близько 60 км.

Призовий фонд проекту - 17 тис. грн. Він буде розділений між шістьма учасниками - трьома жінками і трьома чоловіками. Взяти участь у забігах зможуть тільки перші сто чоловік, які пройдуть реєстрацію.

Також харків'ян чекає спортивний проект «Я зможу!», що вже став традиційним, де кожен бажаючий зможе позмагатися в тій категорії спорту, яку він вибере для себе, і досягти певних результатів. Стартує третій сезон проекту «Я зможу!» 20 вересня. За словами організаторів, для участі в проекті вже зареєструвалося понад 700 учасників, 70 з них - переселенці з Донецької та Луганської областей, які проживають у Харкові.

Нововведенням нинішнього спортивного сезону стане проект «Битва корпорацій», який дасть змогу позмагатися у спорті співробітникам фірм і компаній. Як зазначили організатори, серед учасників вже є топові корпорації, які лідирують на ринку банківської сфери та сфери торгівлі. Стартує проект в кінці вересня.




Новини в тему

02 лютого 2022
Весняний кубок "Битви корпорацій" стартує наприкінці лютого
14 грудня 2021
"Creator IQ" – володар "Осіннього Кубку" Битві корпорацій
29 листопада 2021
Битва корпорацій. Creator IQ - переможець етапу з дартсу
08 листопада 2021
"Метрополітен" втретє поспіль став чемпіоном з настільного тенісу у "Битві Корпорацій"
20 вересня 2021
Staleks - переможці першого етапу "Битви корпорацій"
14 вересня 2021
"Битва корпорацій" стартує 19 вересня
27 липня 2021
Відкрито реєстрацію на новий сезон "Битви корпорацій"
28 червня 2021
ФЕД - абсолютний чемпіон VI сезону Битви корпорацій
14 червня 2021
"Битва корпорацій". Staleks - переможець етапу "Лазертаг"
31 травня 2021
Битва корпорацій. Команда "Метрополітену" - переможець етапу з покеру
Інформаційні платформи