Титулований харківський велосипедист, який нині служить у ЗСУ, виставив на благодійний Аукціон золото ЧЄ

02 червня 2023 13:02

Кошти з Аукціону, який проходить в рамках проекту "Допоможемо по-чемпіонськи", відомий харківський велогонщик Андрій Винокуров збирає на потреби одного з підрозділів ЗСУ, що дислокується у Харківській області.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Андрій Винокуров захищає нашу країну в одному з підрозділів ЗСУ, разом з яким минулого року брав участь у звільнені окупованих російськими загарбниками територій Харківської області.

На благодійний Аукціон титулований харківський спортсмен виставив доволі унікальний та коштовний лот. Це золота нагорода молодіжного чемпіонату Європи з велоспорту на треку, який проходив у 2001 році в Чехії. Як зазначив харківський спортсмен у своєму дописі, наразі це єдина золота медаль в чоловічому індивідуальному спринті з чемпіонатів Європи по велоспорту на треку в новітній історії українського спорту.

Аукціон, який триватиме до 15 червня, Винокуров проводить у соціальних мерах на своїх особистих сторінках в Фейсбуці та Інстаграмі. Стартова ціна лоту 10000 тисяч гривень.

Бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Мінімальний крок – 500 грн.

Переможцем та володарем справжньої та унікальної золотої медалі чемпіонату Європи стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

Всі зібрані кошти, як підкреслив Андрій Винокуров, підуть харківським волонтерам, які допомагають та закривають нагальні потреби наших захисників, а саме одного з підрозділів ЗСУ, що розташований у Харківській області.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок ("банка") для бажаючих підтримати цей підрозділ нашого славетного війська будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

Довідка. Андрій Винокуров – заслужений майстер спорту з велоспорту на треку, триразовий переможець Кубка світу, дворазовий призер чемпіонату Європу, переможець та призер молодіжного Євро, призер юніорського чемпіонату світу, учасник Олімпійських ігор, багаторазовий переможець та призер етапів Кубка світу, міжнародних рейтингових змагань, неодноразовий чемпіон та рекордсмен України в своїх коронних трекових дисциплінах – індивідуальному спринті та кейрині.




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
01 березня 2024
Коротєєва виграла рейтингові змагання з велоспорту на треку у Швейцарії
07 лютого 2024
Ковтун виграла ЧУ у багатоденній гонці
18 грудня 2023
Ковтун виграла бронзу рейтингових змагань з велоспорту на треку у Німеччині
12 грудня 2023
Вагаркін – срібний призер міжнародних змагань з велоспорту у Польщі
29 листопада 2023
Романенко оформила золотий дубль на ЧУ з велокросу
14 листопада 2023
Харківські велосипедисти виграли медалі нацзмагань з велокросу
07 листопада 2023
Харківські трековики виграли національні турніри у Львові
31 жовтня 2023
Харківські велосипедисти здобули нагороди ЧУ з велокросу
17 жовтня 2023
Харківські велосипедисти відзначилися на серії національних змагань з велокросу
Інформаційні платформи