Стартує реєстрація на третій сезон проекту «Я зможу!»

05 серпня 2015 14:02

Реєстрація учасників третього сезону харківського соціального спортивного проекту «Я зможу!» пройде від 15 серпня до 15 вересня.

Як повідомив сьогодні, 5 серпня, директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, в проекті зможуть взяти участь усі бажаючі.

За його словами, в цьому сезоні на харків'ян чекає багато нового і цікавого. До вже традиційних категорій «CrossFit», «Танці», «Схуднення», «Стрибки з парашутом», «Танці на льоду» додадуться «Танці на пілоні», «Плавання» і «Дзюдо». Директор департаменту зазначив, що всі охочі зможуть навчитися не тільки сучасній хореографії, а й народним танцям. А заняття з плавання будуть проходити в басейні спортшколи Яни Клочкової, де, можливо, хтось переборе страх і стрибне з вишки.

«Наших учасників чекають кращі школи, кращі зали, кращі тренери, серед яких - відомі хореографи, чемпіони України, учасники чемпіонатів світу, Олімпійських ігор», - зазначив Олексій Чубаров.

Проект стартує в 20-х числах вересня і триватиме три місяці. У перший день учасникам традиційно пояснять правила, познайомлять з тренерами, визначать зручний для них графік занять. Весь час тренувань, приблизно до початку нового року, буде йти відбір кращих учасників. Після цього буде визначено переможців у кожній з категорій, які отримають заслужені призи та нагороди.

Зареєструватися на участь в проекті можна буде на офіційній сторінці «Вконтакте» (группа «3-й сезон проекту «Я ЗМОЖУ!»), після чого потрібно буде прийти в Департамент спортивних іміджевих проектів та маркетингу, заповнити необхідні документи і підтвердити тим самим свою заявку. Участь у проекті безкоштовна для всіх категорій, крім категорії «Стрибки з парашутом».

Зазначимо, що соціальний спортивний проект «Я зможу!» проводиться в Харкові з 2013 року. У 2-му сезоні проекту взяли участь близько 400 людей.




Новини в тему

01 вересня 2023
Визначені переможці проєкту "Я зможу" в категорії CrossFit
31 травня 2023
У Харкові пройде соціально-спортивний проєкт "Я зможу!"
12 серпня 2020
Реєстрація на змагання з виконання берпі на швидкість
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
28 лютого 2019
Відкрито додаткову регістрацію на 7 сезон соціально-спортивного проекту "Я зможу!" для дітей
21 лютого 2019
Відкрита реєстрація на участь в 7-му сезоні «Я ЗМОЖУ!»
14 лютого 2019
Скоро відкриття реєстрації на проект «Я ЗМОЖУ!»
14 вересня 2018
Учасники IV сезону "Битва корпорацій". Продовження
12 вересня 2018
Учасники IV сезону «Битви корпорацій»
05 вересня 2018
22 вересня стартує новий сезон "Битви корпорацій"
Інформаційні платформи