Стартує реєстрація на 5-й сезон Харківського соціального спортивного проекту "Я ЗМОЖУ!"

10 травня 2017 14:00

Ось і настав той довгоочікуваний, для жителів нашого міста, момент - відкриття реєстрації на Харківський соціальний спортивний проект «Я ЗМОЖУ!». Вже 5 сезон Харківська міська рада надає, на безоплатній основі, жителем міста можливість схуднути, зайнятися спортом, зміцнити своє здоров'я, зробити тіло більш красивим і ставити перед собою нові цілі.

5-й сезон проекту «Я ЗМОЖУ!» Буде представлений в 4 категоріях: «Схуднення», «Crossfit», «Танці», «Скелелазіння» і триватиме 3 місяці (червень, липень, серпень 2017 року).

У категорії «Схуднення» учасників будуть готувати 6 фітнес клубів:

  • «Саламандра» (salamandra-fit.com.ua), вул. Сухумська, 11;
  • «Волна» (clubvolna.com.ua), вул. Астрономічна, 7-А;
  • 7 філій експрес-фітнесу «Сафарі» (fitness.safari.ua), вул. Зернова, 51-А; пр. Архітектора Альошина, 24; вул. Академіка Павлова, 44-В, ТРЦ «Французький бульвар», пр. Л. Свободи, 60, вул. Дудинська, 1-А, пр. Перемоги, 70-А);
  • «Рекорд» (mavzoley.skrecord.com.ua), вул. Гвардійців Широнінців, 45, (Мавзолей);
  • «Феромон» (feromon.ua), вул. Бучми, 32-В;
  • 2 філії фітнес-клубів «Fit Curves» (fitcurves.org), вул. Наріманова, 1-А; пр. Гагаріна, 181 (ТЦ «Sun Mall»),

які відберуть 25 учасників серед жінок і серед чоловіків різних вікових категорій: 16-30 років, 30-50 років та 50+. Обмеження по вазі в даній категорії становить: жінки - від 75 кг, чоловіки - від 85 кг. Крім змагань між учасниками в кожній віковій категорії, як і раніше змагаються фітнес-клуби, який з них доб'ється максимальних результатів своїх категорій.

У категорії «CrossFit» (даний вид навантажень підійде тим, хто бажає придбати більш спортивні форми, не бояться силових навантажень і нових вправ таких як: віджимання в стійці на руках, бурпі і багатьох інших цікавих вправ) учасників будуть готувати 6 кращих Кроссфіт-клубів
міста:

Завданням учасників цієї категорії буде виконання комплексу спортивних вправ за максимально короткий час. Кожен фітнес клуб візьме в цій категорії по 15-20 учасників, у фіналі змагатимуться за самого сильного і витривалого аматора і самого сильного і витривалого атлета.

Категорія «Танці» для всіх бажаючих пізнати ази сучасної хореографії (Contemporary Dance, Jazz Funk, Lady Style, Hip Hop Choreo, Zumba) в студії танцю «All Stars Dance Centre» (allstars-dance.com), бальних танців (латиноамериканська класична програма). «Танці на пілоні» змусить відчути магію танцю на пілоні, пластику і граціозність. У даній категорії представлені 3 школи на пілоні Харкова, де досвідчені тренера поставлять танець на пілоні:

Категорія «Скелелазіння» для любителів підкорювати нові вершини. Досвідчені інструктори клубу скелелазіння «Format» (http://format-club.com) допоможуть кожному бажаючому побороти страх висоти і досягти найвищого піку вершини.

Фінал категорії «Схуднення», а також нагородження переможців інших категорій відбудеться 9 вересня 2017 року на головній сцені Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького в рамках спортивної ярмарки «Харків - спортивна столиця».

Реєстрація на проект пройде в період з 15 травня по 28 травня 2017 року на сайті Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Кількість учасників обмежена).

Умови реєстрації:
- он-лайн заповнення анкети учасника тут;
- заповнення угоди про відповідальність (необхідно ознайомиться, заповнити, підписати і принести на першу зустріч з учасниками проекту «Я ЗМОЖУ!»);
(Перша зустріч всіх учасників проекту відбудеться 3 червня о 17:00 в Fabrika.space, (ул.Благовещенская, 1, 3 поверх), де пройде нагородження учасників категорії «Скелелазіння» 4-го сезону проекту, нагородження партнерів проекту, а також всі учасники зможуть ознайомитися з графіком тренувань, отримати додаткову інформацію про формат проекту, заходи, які будуть проходити протягом проекту, взяти участь в майстер-класі).

Інформація для учасників проекту буде разміщуватися на офіційній сторінці в в Facebook.

Відзначимо, що Харківський соціальний спортивний проект «Я ЗМОЖУ!» проходить у місті з 2014 року. У 1-му сезоні взяло участь 290 чоловік, у 2-му сезоні - 308 осіб, у 3-му сезоні - 1400 осіб і у 4-му сезоні - 840 осіб.

 

 




Новини в тему

13 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Crossfit" проекту «Я ЗМОЖУ!»
13 червня 2019
Представляємо Вашій увазі переможців в напрямку ММА проекту «Я ЗМОЖУ!»
06 червня 2019
У проекті «Я ЗМОЖУ!» завершилася боротьба за перше місце в категорії «Скелелазіння»
06 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Ірландські танці" !!!
06 червня 2019
Відомі імена переможців Я ЗМОЖУ! в напрямку «Танець на пілоні»
06 червня 2019
Вітаємо фіналістів «Я ЗМОЖУ!» в категорії "ДЗЮДО" !!!
31 травня 2019
7-й сезон «Я ЗМОЖУ!» добігає кінця
07 березня 2019
Стартував 7-й сезон Харківського соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!»
28 лютого 2019
Відкрито додаткову регістрацію на 7 сезон соціально-спортивного проекту "Я зможу!" для дітей
21 лютого 2019
Відкрита реєстрація на участь в 7-му сезоні «Я ЗМОЖУ!»
Інформаційні платформи