Онлайн-курс лікувально-профілактичних занять “Крок здоров’я” продовжено

14 грудня 2022 09:03

Захід проводиться Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради спільно з обласним представництвом Української федерації скандинавської ходьби.

“Крок здоров’я” – онлайн-курс лікувально-профілактичних занять скандинавською ходою для людей похилого віку, які через повномасштабне вторгнення рф в Україну втратили можливість жити повноцінним життям, сповненим руху.

Курс триває з 8 листопада до 23 грудня 2022 року. Щотижня по вівторках та п’ятницях о 14:00 будуть проводитись онлайн-заняття, направлені на:
- укріплення м’язів спини та живота
- зняття навантаження на колінні суглоби
- покращення роботи серця та кров’яних судин
- зняття стресу та покращення загального самопочуття літніх людей.

Прямі ефіри будуть проходити в мережі Інстаграм на сторінці Лади Григор’євої – тренерки проєкту, керівниці представництва Української федерації скандинавської ходьби у Харківській області, спеціаліста з фізичної культури. Відео будуть збережені і розміщені на офіційних інтернет ресурсах Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту та Харківської міської ради.

Також учасники можуть приєднатися до Телеграм каналу “Крок здоров’я”. Там можна буде читати корисні поради, задавати питання тренеру і слідкувати за анонсами.




Новини в тему

27 червня 2022
Харків’яни взяли участь у ЧС зі скандинавської ходьби
13 жовтня 2021
У Харкові відбувся спортивний фестиваль зі скандинавської ходьби "Kharkiv Nordic Drive"
21 вересня 2021
Харків’ян та гостей міста запрошують на скандинавський вікенд
20 липня 2021
Харків'яни взяли участь у Всеукраїнському фестивалі зі скандинавської ходьби
Інформаційні платформи